BAHATOST BEZ GRANICA: / Evo što će Mayweather imati u ustima u 'borbi stoljeća'

Nema kraja ekscentričnosti i bahatosti američkog boksača Floyda Mayweathera.

7.4.2015.
11:06
VOYO logo

Činjenica da mu je nadimak Money (Novac) dovoljno govori sama za sebe. Prema podacima Forbesa, sa zaradom od 95 milijuna eura Mayweather je u 2014. godini bio najplaćeniji sportaš svijeta. Procjene govore da će u ovoj godini zaraditi oko 138 milijuna eura čime će srušiti rekord golfera Tigera Woodsa kojem je 2009. na račun sjelo 112 milijuna.

Mayweather ni sam ne zna što bi s tolikim novcem, pa se tako svako malo na društvenim mrežama hvali novim luksuznim automobilima, ručnim satovima optočenim dijamantima, milijunskim uplatama na kladionici, objavljuje fotografije na kojima spava u gomili novčanica, tvrdi donje rublje baca u smeće nakon jedne uporabe... Novi izljev bahatosti dogodio se ovih dana: američki portal TMZ tvrdi da je Mayweather naručio štitnik za zube u koji će biti ugrađene novčanice od sto dolara!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni njujorški stomatolog Lee Gause ranije je od boksača dobivao narudžbe za izradu štitnika s ugrađenim zlatom i dijamantima, a sada se Mayweather, eto, odlučio i na pravi novac. Štitnik će navodno koštati oko 25.000 dolara, tako da će osmjeh koji 2. svibnja pokaže Pacquiau, biti vrlo skup. Pitanje je jedino tko će se zadnji smijati te subote u Las Vegasu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo