HOĆE LI MU IKADA ODGOVORITI? / Babić podivljao i izvrijeđao Hrgovića kao nikad do sad i to pred milijunima gledatelja: 'Uništit ću tog idiota...'

Image
Foto: Twitter

Bila je to jedna od najžešćih prozivka upućenih Hrgoviću do sada i to pred milijunskim auditorijem

28.10.2021.
16:27
Twitter
VOYO logo

Ponajbolji, ali svakako najpopularniji, hrvatski boksač Alen Babić, ove subote u večernjim satima boksa u O2 Areni protiv Amerikanca Erica Moline. Babiću, koji je nokautom slavio u svih osam dosadašnjih borbi, će to biti deveti profesionalni meč i njegova će borba biti co-main event.

Babić je uoči tog meča održao konferenciju za medije koju je moderirao slavni promotor Eddie Hearn, a na kojoj su prisustvovali i ostali borci koji će nastupati na eventu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić je odradio još jedan vrlo eksplozivan javni nastup. Prvo je branio svog prijatelja, suborca i čovjeka koji ga je pogurao među boksačku elitu, Dilliana Whytea koji je zbog ozljede morao otkazati meč, koji je pak trebao biti naslovna borba na ovom eventu.

"Prvo želim se obratiti svima koji pričaju s*anja o Whyteu. On je zaslužan za to što ja danas sjedim ovdje. Ako imate što za reći o njemu recite to meni ili njemu u lice, ali prestanite govoriti s*anja. Ja sam znao od prvog dana da nešto s njim nije u redu, znao sam da je ozlijeđen od prvog dana. Prestanite s*ati... Što se tiče Moline, svaka čast što je uletio ovako i to poštujem, ali on mi neće biti neki izazov, ne smatram to najvećim mečem u karijeri. Želim ga razbiti i to za svog brata Whytea", rekao je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga okomio se, po tko zna koji put, na svog najvećeg rivala, bivšeg klupskog kolegu, Filipa Hrgovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodine Hearn, rekao sam vam nekoliko puta, dovedite Matchroom u Hrvatsku. Dovedite tog kockastog idiota u ring, potrgat ću ga. Boks je život, nije samo tehnika. On je dobar tehničar, ali neću ja boksati s njim, ja ću ga prebiti. Deset puta je sporiji od mene, žešći sam nego što će on ikad biti. Ne mogu vam objasniti što ću mu sve napraviti. Znam da mi ne vjerujete, ali dajte mi šansu. To je meč koji svi u Hrvatskoj žele, dajte Poljud, Maksimir, Arenu... Uništit ću ga, neću boksati s njim, borit ću se s njim i uništit ću ga jer ja sam prvenstveno borac, a onda boksač", rekao je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to jedna od najžešćih prozivka upućenih Hrgoviću do sada i to pred milijunskim auditorijem, a odgovora s Hrgine strane i dalje nema...

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo