KSW Spektakl / VIDEO Arena gori! Totalna dominacija naših boraca: 'Ovakav spektakl još nije viđen na ovim prostorima'

Image

Od 19.00 u zagrebačkoj Areni održava se 51. izdanje najvećeg MMA spektakla u Europi

9.11.2019.
22:20
VOYO logo

Od 19.00 u zagrebačkoj Areni održava se 51. izdanje najvećeg MMA spektakla u Europi – poljskog KSW 51. Prava u Hrvatskoj na prijenos spektakla ima RTL. Ovaj MMA spektakl pratite od 19.40 sati na RTL Playu i od 21.50 na programu RTL 2. 

Vaso 'Psihopata' vs, Mankowski

Vaso 'Psihopata' Bakočević ulazi u kavez protiv Borysa Mankowskog, legende MMA u Makedoniji. Poraz za Vasu Bakočevića, ovog puta bez ispaljenog metka. Borys Mankowski ga je ugušio. Novi poraz za Crnogorca u KSW-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pudzianowski vs. Jun

U ring ulazi poljska je megazvijezda Mariusz Pudzianowski. Erko Jun, bosanskohercegovački borac, koji se našao s druge strane, morao je izgubiti dio mišićne mase kako bi bio što pokretniji.  O samog početka meča počelo je udaranje grdosija, u jednoj takvoj razmjeni Poljaku je iz usta izbijena guma za zube. Jun napada i nema milosti niti straha od Pudzianowskog. U drugoj je rundi BiH borac sjajno okrenuo Poljaka i sad je na njemu. No, sudac vraća borbu u stojku jer se Jun držao za ogradu, što je ilegalni potez i nije dozvoljen. Jun ponovno tjera protivnika na ogradu, no Poljak okreće igru, baca ga na tlo i počinje udararti.  Pobjeda Mariusza Pudzianowskog tehničkim nokautom. Platio je Jun danak neiskustvu. 

Račić vs. Stasiak

U 8. borbi večeri Račić se borio za titulu, inaguralnu u bantam kategoriji protiv vetarana Stasiaka iz Poljske koji debitira u KSW-u. Ima iza sebe UFC iskustvo, dobar je u parteru i stojci, kompletan je borac. Račić napada od samog početka i pogađa suparnika desnicom, ali Stasiak mu odmah uzima leđa te koristi njegovu kretnju i nalet. Račić se okreće i  podiže Stasiaka te ga baca ga slamom na pod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj rundi Račić kreće naprijed. Pogodio je Poljaka, pritisnuo uz ogradu, pa ga srušio na pod. Račić je treći put srušio suparnika. Izjednačena borba.

U trećoj rundi Račić još jače kreće u napad. Odmah baca low kick, pa veže boksačke tehnike i baca ga na pod. Vrlo izjednačena runda. Poljak ima minus bod zbog ilegalnog udarca koljenom u nos Račića koji se raskrvario. Ante Račić je pobjednik!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitro vs. Torres

Filip Pejić Nitro borio se protiv Brazilca Daniela Torresa. Pejić je debitirao u KSW-u u travnju ove godine. Brazilac nema respekta, Filip se mora probuditi, nekoliko pokušaja Brazilca bili su opasni. Nitro mora biti pažljiv. Iako je Nitro počeo više raditi s nogama, Torres ga je srušio na leđa. Torres je krenuo naprijed. Otvorena paljba i s jedne i druge strane, idu na sve ili ništa.

Pejić odrađuje puno bolju drugu rundu. U trećoj rundi Pejić zaostaje na bodovnim karticama. Dobro radi prednjoj rukom, no Torres podiže ruke u zrak. Pejić je na kraju ipak u bodovnom zaostatku. Pobjednik je Daniel Torres jednoglasnom sudačkom odlukom. Ovo je prvi poraz za Pejića u KSW-u nakon dva meča. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delija vs. Thompson 

U 6. borbi večeri između Ante Delije i Thompsona, na samom početku dvoboja Dubrovčanin sa zagrebačkom adresom krenuo je silovito i napadno na suparnika. U jednom trenutku uhvatio je Thompsona u giljotinu, ali nije ga završio. Nije htio srljati pa ga je pustio, ali ga je zadržao na tlu. Prišao mu je boka, a Thompson se nije branio. Totalna dominacija našeg borca. Delija ga je uništio u drugoj rundi tehničkim nokautom.

Image

Arena gori! Totalna dominacija naših boraca: 'Ovakav spektakl još nije viđen na ovim prostorima'

Image

Arena gori! Totalna dominacija naših boraca: 'Ovakav spektakl još nije viđen na ovim prostorima'

Ilić vs. Kesik

Na početku borbe, oba borca krenula su žestoko. Kesik je dobar u hrvanju pa je odmah Ilića bacio na pod.  U drugoj rundi se Ilić zaletio i napao. Kesik se stisnuo od udarca u jetru, ali nije nastavio s udarcima. Ilić koljenima radi prednost. Umoran je Ilić, Kesik uzvraća…Gotovo je, Ilić je izgubio gušenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda za Kesika koji ostaje neporažen, dok je Ilić doživio prvi poraz još od 2016. godine. U segmentu hrvanja nije mogao parirati Kesiku. Na usporenoj snimci se vidi da je Ilić tapkao. Ovo mu je i prvi poraz prekidom u karijeri. Imao je odličnu taktiku, ali nedostatak znanja u hrvanju, odnosno u parteru, koštao ga je poraza.

Erslan vs. Rodriguez

Poluteškaš (do 90 kg) Ivan Erslan iz America TOP Teama ušao je u kavez. Ima 27 godina, 187 cm visok borac. Posljednji meč je u svibnju dobio Carolla nokautom u prvoj rundi. Darwin “El Noble” Rodriguez ima 6 pobjeda u nizu, Španjolac je u odličnoj formi. Njegov protivnik Rodriguez je hrabar, u odličnoj je formi i niti malo nije šala kao borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navalio je Erslan odmah naprijed, udarao, udarao, Rodriguez je pao na pod, a Erslan ga je dokrajčio. Jedna, druga i pobjeda…. Ivan Erslan je u borbi koju smo svi s nestrpljenjem čekali svoj posao završio za samo minutu i pol. Silovito je krenuo na svog španjolskog protivnika od samog početka na radost navijača u Areni Zagreb, a ovaj nije bio spreman na toliko silovit ulazak u borbu i nije se obranio. Vidjelo se da je Rodriguez zatečen time i vrlo brzo putem serije udaraca završava na podu. Tamo Erslan skače na njega i nastavlja još žešće kako bi završio priču, sve dok sudac nije prekinuo borbu budući da se Španjolac više nije branio.

Roman Szymansk vs. Miloš Janičić

U trećem meču, koji je otišao u sve tri runde Roman Szymansk je pobijedio. Suci su mu dali prve dvije runde dok je posljednju dobio Crnogorac Miloš Janičić. Regija i dalje nema pobjedu na eventu. Iako je bio vidno manji i kraći borac od Miloša Janičića, Roman Szymanski je od samog početka meča pokazao savršeno pripremljenu taktiku za borbu protiv Crnogorca koja ga je odvela do slavlja. Bio je aktivniji, napadao svaki put kad je bio ugrožen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trušćek vs Kaszubowski

Poljak Kaszubowski je pobijedio dva na prema jedan (29-28, 28-29, 29-28). Izgledalo je kao da je Trušćek bio bolji, da će slaviti, ali nije bilo tako. Trušček je odmah na početku borbe, koju je prihvatio danas, pokazao kako će njegova prednost biti dok je borba na distanci.

Vrlo brzo je potvrdio kako je brži i eksplozivniji borac te je nekoliko puta sjajno pogodio, čime je Kaszubowskog prisilio da krene hrvati i s tom taktikom je pogodio. U drugoj rundi baš borac je dobro pogodio suparnika, ali Poljak je još jednom ušao u klinč i smirio situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljak nema odgovora nego ide u još jedno rušenje, no nakon njega dva puta završava u gušenju. Truščeku je ipak malo nedostajalo da jače stisne i prisili protivnika na tapkanje te rundu završava na leđima, no i iz te pozicije je nastavio raditi štetu. Činilo se tada da je naš borac u prednosti, da bi mogao slaviti. No, Poljak se pribrao i u trećoj rundi, iako nije radio puno, dovoljno da pobijedi. Poljak je na kraju, uz žestoko negodovanje publike, uzeo pobjedu podijeljenom sudačkom odlukom. Presudila su rušenja te je Kaszubowski dobio borbu bez da je pogodio gotovo ijedan ozbiljan udarac. 

Sebastian Przybysz vs. Lemmy Krusić

Sebastian Przybysz (5-2) i Lemmy Krusić (20-6) završili su svoju borbu. Sudac je odlučio da je pobjednik Poljak Sebastian Przybysz. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedio je Slovenca Lemmyja Krusiča (30-26, 30-27, 29-28); Već prva borba programa u Areni donijela je puno uzbuđenja i otvorene akcije za sve ljubitelje slobodne borbe. Pobjednik iste bio je borac Sebastian Przybysz koji je savladao hrabrog i beskompromisnog Lemmyja Krušiča, borca koji se više puta vraćao iz teških situacija ali na kraju nije uspio pobijediti, unatoč velikom srcu. Bio je to njegov prvi nastup u KSW-u. 

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo