Gorostas prvo razbio Overeema, a sada ga ismijava na Twitteru!

UFC-ov turnir 156 ostat će zapamćen po nevjerojatnom meču u kojoj je brazilski gorostas Antonio 'Bigfoot' Silva nokautirao gotovo nepobjedivog Demolition Mana, Alistaira Overeema.

4.2.2013.
11:59
VOYO logo

"Prije ove borbe, razgovarali smo o mogućnosti da Overeem u slučaju pobjede dobije meč za naslov prvaka s Cainom Velasquezom. Jer Silva i Velasquez su se borili nedavno. Ali sada vam kažem, po ovome što je Silva napravio Overeemu, možda bismo mogli i ponoviti njegovu borbu s Velasquezom", najavio je predsjednik UFC-a Dana White nakon meča u kojem je Antonio Silva oduševio i navijače, ali očito i njega.

Skromni Silva nije puno pričao ni prije ni poslije meča, prokomentirao je kratko pobjedu, ali je poruku poslao i preko svog Twittter profila, gdje je objavio fotomontažu na kojoj se kroti 'Overeema krokodila'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Bio sam jako uzbuđen prije ove borbe, čekao sam ju dvije godine. On je jako puno pričao prije ove borbe, nije pokazao poštovanje. Međutim, ja sam profesionalni borac, nemam ništa protiv Overeema, stavio sam na ruke svoje rukavice, dao sam sve od sebe i pobijedio u ovom meču", rekao je Silva.

Overeem je dominirao na početku meča, ali u trećoj rundi došlo je do iznenađujućeg preokreta. Silva je objasnio što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, moja taktika u prvoj rundi je bila obrambena, puno sam se kretao i izbjegavao napade. U drugoj smo jedan drugog rušili u parter, ali po njegovim sam udarcima shvatio da je vrlo umoran, teško je dolazio do zraka nakon udaraca. Prije treće runde, moj mi je trener rekao, 'kada ga udaraš, spoji dva, tri udarca, pogodi ga nekoliko puta zaredom i poljuljat ćeš ga'. I tako sam i ga i nokautirao", rekao je Brazilac i prokomentirao mogućnost nove borbe s prvakom Cainom Velasquezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u njihovoj jedinoj borbi održanoj 26. svibnja, Velasquez je pobijedio tehničkim nokautom.

"Cain je jako tvrd borac, i jako dobar čovjek također. Ako mi netko da priliku da se borim protiv njega, prihvatiti ću je. U našoj prvoj borbi me je posjekao po glavi, bilo je puno krvi, zato želim revanš, ne znam što će se dogoditi, ali želim da ovoga puta dobro završi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo