ANTHONY JOSHUA POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN: / Bellew ga pozvao u ring, ovaj mu odgovorio sa stilom

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Anthony Joshua nije htio sebe gurati u prvi plan, pred svjetla reflektora i fotoobjektive kamera

8.5.2018.
7:30
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nakon što je protekle subote u o2 Areni u Londonu prekidom u petoj rundi slavio protiv bivšeg WBA svjetskog teškaškog prvaka, 37-godišnjeg Davida Hayea, 35-godišnji sjajni boksač iz Liverpoola Tony Bellew je u trenutku slavlja, velike sreće, pozvao aktualnog teškaškog prvaka prema WBA (super), IBF, WBO i IBO verzijama Anthonyja Joshuu da mu se pridruži u ringu.

Međutim, Joshua je odgovorom, odnosno reakcijom, pokazao kakav je gospodin. Nije htio sebe gurati u prvi plan, pred svjetla reflektora i fotoobjektive kamera, već je ostao sjediti na svom mjestu, a Tonyju Bellewu je kazao sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TONY BELLEW UNIŠTIO DAVIDA HAYEA: Izdominirao bivšeg prvaka i u petoj rundi ga poslao prema mirovini

"Ma ne, ovo je tvoj trenutak, samo tvoj trenutak", rekao je Anthony Joshua čije riječi prenosi Sportbible.com. Nadalje, spomenuti portal piše kako su kamermani iFL TV-a uhvatili spomenuti briljantni trenutak između Bellewa i Joshuu, koji možete vidjeti u priloženo videu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Bellew je u potpunosti nadboksao Hayea koji je u meču trpio jake udarce. Tri puta je Bellew rušio Hayea prije nego je sudac prekinuo meč nakon jedne serije udaraca. Iako je izgubio, Haye je pokazao kako je srčan borac, ono što ga krasi njegovu čitavu karijeru… nije odustajao niti u trenucima kad više nije mogao stajati na nogama. Proslavljeni bivši hrvatski boksač Željko Mavrović je za Net.hr prokomentirao meč između Bellewa i Hayea. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo