JOSHUA PREKINUO ŠUTNJU / Britanac najavio revanš, poslao poruku i Furyju, a onda je otkrio što se dogodilo protiv Usyka: 'Bila je ovo sjajna lekcija'

Image

Obratio se novinarima te je poručio kako će se boriti s bilo kim

26.9.2021.
8:33
VOYO logo

Ukrajinac Oleksandr Usik (34) novi je svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji po WBA, IBF, WBO i IBO verziji nakon što je u Londonu detronizirao prvaka iz Britanije Anthonyja Joshuu.

Bio je to pravi boksački spektakl na stadionu Tottenhama pred 70 tisuća gledatelja, a ukrajinski boksač je iznenadio Joshuu od samog početka borbe. Odluka sudaca je bila jednoglasna, Usik je dobio većinu rundi, a u zadnjoj, 12. rundi je bio na pragu da nokautira prvaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je bio malo previše opušten. Rukovao se i grlio s ljudima hodajući prema ringu. On je takav, ali mislim da je to pogrešno", rekao je nakon meča Joshuin promotor Eddie Hearn i poručio kako Joshua želi revanš čim prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostani pozitivan čak i kad ti se svijet ruši pod nogama", poručio je Joshua putem društvenih mreža, a na presici je govorio o meču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam pobjedniku. Uskoro ćemo ovo ponoviti. Bila je ovo dobra lekcija. Što je krenulo krivo? Od devete runde nisam više ništa mogao vidjeti. Oči su mi bile zatvorene. Bilo je ovo dobro iskustvo. Revanš? Da, želim ga 100 posto, ma 110 posto. Spreman sam se vratiti treninzima. Bilo je ovo 12 dobrih rundi tako da ću nastaviti gdje sam stao", kazao je Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li me iznenadilo koliko je Usyk bio dobar? S dužnim poštovanjem, ne nužno. Puno je lakši i brz je, ali i dalje prima udarce. Za revanš ćemo morati naučiti kako da mu zadam više udaraca. Samo mi je sad bitno da se poboljšam i budem pametniji i vjerujem da ću pobijediti u idućoj borbi jer iz ove želim naučiti. Brzo učim i vratit ću se", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj poraz znači da se neće boriti s Tysonom Furyjem za ujedinjenje svih pet pojaseva.

"Borit ću se s Tysonom Furyjem, Deontayem Wilderom i bez pojaseva. S njima ili bez njih borit ću se s bilo kim. Biste li i dalje gledali meč i ako nije u pitanju pojas? Upravo tako", poentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo