DVOBOJ UDARAČA / Bivši svjetski prvak nedavno je sve šokirao svojim izgledom, a sada će u ring s opasnim nokauterom: Želja mu je ispunjena

Image
Foto: Profimedia

Andy Ruiz prije tri godine senzacionalno je pobijedio Anthonyja Joshuu te postao prvak teške kategorije po WBA-u, IBF-u, WBO-u i IBO-u

14.4.2022.
20:00
Profimedia
VOYO logo

Prije tri godine šokirao je svijet kada je tehničkim nokautom slavio protiv Anthonyja Joshue i postao prvak teške kategorije. Riječ je o Andyju Ruizu, američko-meksičkom boksaču koji je svojim karakterom zaradio veliki broj obožavatelja.

Image
STRAŠNO KROZ ŠTO PROLAZI /

Legendi Bayerna prijete zbog loših rezultata, njegova supruga objavila poruke: 'Ako ne napusti klub, dolazimo s nožem'

Image
STRAŠNO KROZ ŠTO PROLAZI /

Legendi Bayerna prijete zbog loših rezultata, njegova supruga objavila poruke: 'Ako ne napusti klub, dolazimo s nožem'

U meč s Joshuom uskočio je kao zamjena, što je još veći uspjeh za Ruiza. Osim što je pobijedio Joshuu, svijet ga pamti i po njegovom izgledu. Andy je uvijek bio debeljuškast te mnogima nije bilo jasno kako se on može boriti protiv "titana" Joshue.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Anthony Joshua (left) his fight against Andy Ruiz Jr. in their IBF, WBA, WBO & IBO World Heavyweight Championship contest at the Diriyah Arena, Diriyah, Saudi Arabia., Image: 486908421, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Nick Potts / PA Images / Profimedia

Ruiz je odradio revanš s Joshuom iste godine te je poražen. Ostao je bez pojasa svjetskog prvaka po WBA-u, IBF-u, WBO-u i IBO-u, a boksu se vratio 2021. godine kada je slavio protiv Chrisa Arreolae.

Šokirao izgledom

Nedavno je sve šokirao fotografijom koju je objavio na svojem Twitter profilu. Naime, Ruiz ne izgleda ni približno kao borac koji je svladao Anthonyja Joshuu. Puno je mršaviji, a mnogi ljudi u komentarima ističu kako bi se upravo zbog toga mogao vratiti u sami vrh teške kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sada je saznao svog novog protivnika. Ruiz će u ring s opasnim udaračem Tyroneom Spongom. Spong je nekadašnja zvijezda kikboksa u kojem je godinama slovio za ponajboljeg borca. Odradio je čak 116 mečeva u kikboksu te upisao 107 pobjeda, od čega je čak 73 puta slavio nokautom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spong se okušao i u MMA-u, ali odradio svega tri meča u kojima je dva puta slavio. Od 2015. profesionalno se bori kao boksač, a do sada je odradio 14 mečeva. U svakom od njih je slavio, a samo je jednom odradio meč do samog kraja, ostalih 13 puta slavio je tehničkim ili normalnim nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč će se održati 16. srpnja u Meksiku, čime će se ispuniti velika želja simpatičnog Ruiza. Naime, oduvijek je htio odraditi veliki meč u zemlji odakle potječe njegova obitelj.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike