ANDY RUIZ IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: / Kreator najveće senzacije u povijesti boksa je u životnoj formi, najavio napad na titulu

Image
Foto: Instagram

Ruiz može svoju sjajnu formu zahvaliti činjenici da trenira zajedno s Canelom Alvarezom i njegovim trenerom Eddyjem Reynosom

30.4.2021.
12:07
Instagram
VOYO logo

Kad je Andy Ruiz nokautirao Anthonyja Joshuu bio je to vjerojatno najšokantniji događaj u povijesti boksa. Američki borac meksičkog porijekla iznenadio je cijeli svijet pobjedom protiv britanskog prvaka, ali uskoro je Joshua vratio svoje pojaseve.

Ruiz je uvijek žalio za tim revanšom u kojem je Joshua, za razliku od prve borbe, dominirao. Sam je rekao da nije došao u najboljoj formi na taj meč te da je cijelo vrijeme trošio novac na provode, zanemarujući trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No danas je Ruiz u nekom totalno drugom stanju. Stroga dijeta, odricanje i trening postao je njegov način života, a skinuo je i 25 kilograma uoči svoje sljedeće borbe. Nekadašnji teškaški prvak svijeta najavio je veliki povratak, a u svojoj sljedećoj borbi ove subote suočit će se s Amerikancem Chrisom Arreolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imam najbrže ruke u teškoj kategoriji'

Ruiz može svoju sjajnu formu zahvaliti činjenici da trenira zajedno s Canelom Alvarezom i njegovim trenerom Eddyjem Reynosom.

"Mislim da imam najbrže ruke u teškoj kategoriji. Nisam još tamo gdje želim biti, ali puno sam bolji nego prije. Prije nego sam počeo trenirati s Eddyjem, imao sam manjak discipline, no to se sad promijenilo“, rekao je uoči borbe Ruiz pa zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam motiviran. Ubio sam starog Andyja i rodio se novi Andy. Želim naslov prvaka teške kategorije zbog načina na koji sam izgubio. Uvijek zamišljam kako bi to bilo da sam bio u formi kao sad. Pobijedio bih Joshuu. Ali stvari se događaju s razlogom“, zaključio je Ruiz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo