'AMERIČKI PSIHO' DIVLJAO AUTOCESTOM, ZAUSTAVILA GA SKUPINA HRABRIH VOZAČA: / Pojavila se snimka trenutka hapšenja UFC legende

Image
Foto: Screenshot

Legendarni bivši UFC borac Stephen Bonnaro završio je u pritvoru

1.11.2018.
9:45
Screenshot
VOYO logo

Član "UFC-ove Kuće slavnih" Stephana Bonnara (41., 93 kg, 1.93 m) zaustavila je policija u trenutku kada je pijan vozio autocestom prema Las Vegasu, te ga na kraju i privela, javljaju američki mediji koji donose i snimku trenutka uhićenja Bonnara, koji je morao, kako je to običaj u SAD-u i standard u policijskoj proceduri, leći na pod, staviti ruke na leđa po zapovijedi policijskog službenika i mirno dati da mu se stave sredstva vezivanja.

Inače, policija je u svojoj izjavi kazala kako se alkohol Bonnara osjetio izrazito jako, a koliko je bio pijan može se vidjeti i u priloženim snimkama s mjesta događaja, kad doslovno nije mogao izaći iz automobila, izvlačili su ga van. Tako da, u biti, i nije mogao pružati eventualni otpor, niti policiji, niti građanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SJEĆATE LI SE LIJEPE BORKINJE KOJU JE ONA ANONIMKA UNAKAZILA PRIJE GODINU DANA? E, sad je odlučila provocirati fanove

'Američkog psiha', kako mu je nadimak, policiji su, naime, prijavili ostali vozači na cesti kada su primjetili da vrluda, konstantno mijenja trake i ugrožava ostale sudionike prometa. Prvo su reagirala dvojica vozača kamiona koji su ga blokirali, a potom su se uključili i ostali vozači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ovo nije prvi ovakav slučaj za Bonnara, trenutno pod ugovorom s Bellatorom, a valja istaknuti kako je na kraju pušten iz pritvora, u kojem se i otrijeznio, nakon što je uplatio jamčevinu od 22 tisuće dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo