IPAK SMO POSEBNI / Plazibat se borio sa slomljenom rukom od prve runde, a američki komentatori ostali u šoku zbog Hrvata: 'Ovo nikad nismo doživjeli'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon borbe Plazibat je oduševio sve prisutne kada su saznali da se od prve ruke borio sa slomljenom rukom, o čemu je govorio tek na završetku borbe

18.6.2023.
8:25
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat nije uspio osvojiti naslov privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije nakon što je u rasprodanoj Rooterdam Ahoy areni izgubio od Nizozemca nigerijskih korijena Tariqa Osara nokautom u petoj rundi.

"Navijačko ludilo" s rotterdamskih ulica preselilo se u Rotterdam Ahoy arenu. U sjajnoj atmosferi pred oko 7.000 navijača, od kojih je barem trećina bilo hrvatskih, Plazibat je lovio naslov privremenog prvaka, ali nažalost nije uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GLORY: COLLISION 5 /

Plazibat ipak nije uspio u borbi života: Osaro brutalnom serijom udaraca srušio hrvatskog borca

Image
GLORY: COLLISION 5 /

Plazibat ipak nije uspio u borbi života: Osaro brutalnom serijom udaraca srušio hrvatskog borca

Američki komentatori naklonili se Hrvatima

Dvoranom su se orile pjesme poput "Zovi, samo zovi" i "Moja domovina". Hrvatima su se naklonili i američki komentatori koji su rekli tijekom prijenosa: "Ovo nikad nismo doživjeli, kikboks meč se nikad nije održao u ovako vatrenoj atmosferi."

Osaro je dominirao svih pet rundi, a minutu prije kraja meča i nokautirao hrvatskog borca. Bio je to Plazibatov peti poraz uz 22 pobjede, dok je Osaro upisao 25. pobjedu uz dva poraza i dvije neodlučene borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ekipa, oprostite, to je moja greška'

Nakon borbe Plazibat je oduševio sve prisutne kada su saznali da se od prve ruke borio sa slomljenom rukom, o čemu je govorio tek na završetku borbe.

"Hvala svima što su došli, žao mi je što sam vas razočarao. Gorak je okus, ali je*iga. Ovo je sranje. Slomljena je ruka, nije išlo ovako. Čestitam protivniku, odlično se borio i napravio posao. Što bih još mogao reći? Usran je osjećaj, ali ovo je borba. Nekad izgubiš, nekad pobijediš. Nadam se da ste se dobro proveli", poručio je Plazibat na engleskom, a onda se obratio navijačima i na hrvatskom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ekipa, hvala i oprostite. Žao mi je ako sam vas razočarao. Volim vas, jebiga, to je moja greška", poručio je Plazibat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike