Presica uoči meča / Babić u elementu: Savage udarao glavom u mikrofon pa se unosio predsjedniku u lice

Image
Foto: profimedia

Dva dana prije subotnje borbe hrvatski boksač radio je kaos na presici

5.7.2024.
10:21
profimedia
VOYO logo

Alen Babić bori se u subotu protiv Johnnyja Fishera u Londonu, a The Savage ne propušta priliku da dobro proda borbu. Kako bi se ljudi dodatno zainteresirali za meč hrvatski boksač se potrudio čudno se pronašavši na press konferenciji u četvrtak.

Konferencija je počela normalno. Babić je pokušavao riječima isprovocirati šutljivog Fishera, ali nije uspio pokrenuti verbalni rat. Babić je oraspoložio dosadnu presicu udarivši mikrofon glavom te ga je onda i opsovao, na što je izazvao smijeh. Ni na međusobnom sučeljavanju nije bilo nikakvih tenzija, sve je prošlo u mirnome tonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je Babić nastavio zabavljati boksačku publiku unijevši se u lice predsjedniku Matchroom Boxinga Franku Smithu za vrijeme intervjua za IFL. Babić se samo najednom ubacio Smithu u intervju sa šalom te zatim preuzeo intervju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćete Savagea, vidjet ćete slatko uskrsnuće Savagea, a ovo je savršeno vrijeme za to. Ovo nije show Johnnyja Fishera, ovo je show Savagea", rekao je Babić.

Smith je i dalje zbunjen stajao dok mu se hrvatski boksač i dalje unosio u lice. No tu nije bio kraj. Babić je završio intervju s prijetnjom glavnome novinaru IFL-a Kuganu Cassiusu te pred sam odlazak zarežao u mikrofon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intervju Smitha u kojem je Babić imao svoj show pogledajte OVDJE.

Čudno ponašanje hrvatskog boksača, no ništa novo za taj sport u kojem su dobrodošle svakakve PR strategije dokle god pobuđuju interes publike za meč, pa makar izgledale zbunjujuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo