Hladni rat / Alen Babić iznenadio sve detaljem o slučajnom susretu s Hrgovićem: 'Ostao sam u šoku'

Image
Foto: Profimedia.hr

Alen Babić i Filip Hrgović posljednjih su godinu dana često ulazili u verbalne sukobe putem društvenih mreža, a prije nedavnog Babićevog meča za silver pojas WBC-ove bridger kategorije su se i susreli na aerodromu. Susret je protekao u neočekivanom tonu

23.5.2022.
22:08
Profimedia.hr
VOYO logo

Alen 'The Savage' Babić vratio se u Zagreb nakon najveće pobjede u svojoj karijeri. Babić je savladao Poljaka Adama Balskog što mu je donijelo WBC-ov silver pojas bridgerweight kategorije.

U ponedjeljak navečer je gostovao u RTL Sportu, a voditelj Marko Vargek ga je između ostalog pitao i za odnos s Filipom Hrgovićem te nadaju li se još uvijek hrvatskom okršaju. Babić iznenadio odgovorom otkrivši detalje susreta s Hrgovićem koji je prethodio njegovoj borbi s Balskim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ajmo reći da smo u stadiju hladnog rata. Nije rat ali nismo ni prijatelji niti ćemo biti. Ja i ne želim biti s njim u ratu. Ja sam često samo odgovarao na njegove prozivke i podcjenjivanja. Čak mi je zaželio sreću prije ovog meča. Ostao sam u šoku. Bili smo se na aerodromu i bio je iza mene. Bilo je baš ok, nije bilo zle krvi. Mislim da smo u hladnom ratu", zaključio je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo