Najslabija točka Mirka Filipovića: 'Moj brat ga je razotkrio!'

Mirka Filipovića krajem ove godine očekuje novi meč. S druge strane ringa bit će stari Cro Copov protivnik Aleksandar Emelianenko, a borba će biti održana u okrilju organizacije Legend.

4.9.2013.
10:27
VOYO logo

32-godišnji ruski MMA borac će borbi s neuništivim Cro Copom posvetiti maksimalnu pažnju. Otkrio je da će glavni dio priprema odraditi u Nizozemskoj, kod legendarnog trenera Mikea Passeniera, a između ostalih, u njegovom kampu bi trebao trenirati sa slavnim udaračima Badrom Harijem i Alistairom Overeemom.

Filipovića planira proučiti do u detalje, a otkrio je da mu je u tome već uvelike pomogao stariji brat Fedor. Podsjetimo, i Fedor i Aleksandar već su se borili protiv Mirka. Cro Cop je Aleksandra pobijedio na turniru PRIDE Final Conflict 2004., a od Fedora je izgubio godinu dana kasnije u antologijskoj borbi na PRIDE Filnal Conflictu 2005. Aleksandar planira upotrijebiti taktiku svoga brata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako planirate pobijediti Mirka? "Iskoristit ću njegove slabosti. Sada idem u Nizozemsku, gdje ću najviše raditi na udaračkim tehnikama, a osnovni mi je cilj što bolje upoznati protivnika."

//www.youtube.com/embed/rxa7CE9bAzs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima li u vama želje za osvetom Cro Copu? "Ne, nemam nikakvih loših osjećaja prema njemu, bez obzira na medijska naklapanja. Za mene je on još jedan protivnik. Cro Cop je vrlo iskusan i dobar borac i bit će mi zadovoljstvo ponovno s njime ući u ring.

Mnogi govore da Cro Cop nije više onaj stari... "Uvijek ljudi pričaju razne stvari, ali ja ne mislim tako. Filipović je vrlo respektabilan protivnik. Baš me zanima tko to govori, ostavio bih te koji tako pričaju da sami uđu u ring s njime."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Mc_zE3ECb-o

Vaš brat Fedor je razotkrio Cro Copovu slabost. Hoćete li i vi to iskoristiti u svojoj borbi? "Da, Fedor je uspio tako što je vršio stalan pritisak na Cro Copa, koji nogom udara samo kad se kreće naprijed, čim se počne povlačiti, ne može više udarati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste li se pomirili s bratom? Hoće li vam pomoći u pripremama za meč? "Naravno. Gluposti su da smo se svađali, to pišu novinari, ali nikakve svađe između nas nije bilo."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo