HRVATSKI VEZNJAK U PONUDI ENGLESKIH KLADIONICA / Kladite se na Luku Modrića

Image

Engleska je inače poznata kao raj za sve vrste klađenja, pa je tako jedna od najpoznatijih kladionica u svoju ponudu uvrstila i mogućnost klađenja na hrvatskog veznjaka Luku Modrića.

21.6.2011.
8:35
VOYO logo

Jedna od najpoznatijih kladionica William Hill u svoju ponudu je uvrstila i mogućnost klađenja hoće li Luka Modrić napustiti Tottenham i hoće li Cesc Fabregas preseliti iz Arsenala u Barcelonu.

Omjer na Lukin odlazak sa White Hart Lanea je 1.8. Dakle na uloženih 10 funta zarada je 18, dok je primjerice omjer da će Fabregas iz Londona preseliti u Kataloniju još manji te iznosi 1.6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moguće se kladiti i na ime novog menadžera Chelsea. Prema kladionicama "zicer" je mladi Portugalac Andre Villas-Boas s koeficijentom 1.04, a među kandidatima su i Guus Hiddink, Mark Hughes, te Harry Redknapp.

Glavni kandidat za prvi otkaz sezone među engleskim klubovima je menadžer Blackburna Steve Kean s koeficijentom 4. Iza njega slijede menadžer Wolverhamptona Mick McCarthy, te Steve Bruce (Sunderland), Roberto Mancini (Manchester City), Owen Coyle (Bolton) i David Moyes (Everton) s koeficijentom 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo