OBNOVILA OZLJEDU GLEŽNJA / Kim Clijsters otkazala Wimbledon

Image

Druga tenisačica svijeta Belgijanka Kim Clijsters otkazala je nastup na trećem Grand Slam turniru sezone Wimbledonu zbog ozljede gležnja.

15.6.2011.
15:32
VOYO logo

Kim Clijsters odlučila je otkazati svoj nastup na Wimbledonu nakon obnove ozljede gležnja. Vlasnica četiri Grand Slam titule ozlijedila se u travnju plešući na vjenčanju svog bratića, a potom je ozljedu obnovila ovoga tjedna na WTA turniru u nizozemskom Rosmalenu.

"Tužna sam i frustrirana što neću igrati u Wimbledonu. Uvijek sam obožavala atmosferu na tom turniru. Nažalost, ozljeda me zaustavila i sada me očekuje nekoliko tjedana pauze," kazala je bivša najbolja tenisačica svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kim Clijsters je tri puta slavila na US Openu (2002, 2003, 2010), te jednom na Australian Openu (2011). Na Wimbledonu je dva puta stigla do polufinala (2003, 2006), no oba puta je izgubila. Prvi put od Amerikanke Venus Williams, a drugi put od sunarodnjakinje Justine Henin-Hardenne.

Prva nositeljica Wimbledona je Dankinja Caroline Wozniacki, a nakon odustajanja Kim Clijsters na poziciju druge nositeljice se pomakla Ruskinja Vera Zvonareva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo