TORCIDA IZVAN SEBE / Kiks Hajduka u Stanovima

Image

Nakon lošeg izdanja kod Stoke Cityja, nogometaši Hajduka bili su za nijansu bolji protiv Zadra, ali su svejedno upisali minimalni poraz. Torcida ih je nakon susreta 'počastila' bocama, upaljačima...

31.7.2011.
23:00
VOYO logo

U dvoboju 2. kola Prve HNL nogometaši Zadra su u Stanovima svladali susjede s Poljuda rezultatom 1:0 (0:0). Pred 5.000 gledatelja dvoboj je u 51. minuti odlučio U-21 reprezentativac Ivan Santini.

Iako je Hajduk imao svoje prilike i pružio bolju igru nego na stadionu Britannia u Stoke-on-Trentu, Torcida je bila nemilosrdna prema igračima Krasimira Balakova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju utakmice su ih 'počastili' pogrdnim uzvicima te prema njima bacali boce, upaljače i sve ostalo što im je došlo pod ruku.

O ostalim nedjeljnim dvobojima 2. kola hrvatskog prvenstva nogometaši Šibenika su na svom Šubićevcu pobijedili 'europski' Varaždin s 1:0 (1:0). Pobjednika je presudio autogol Sušca u 24. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši RNK Splita i koprivničkog Slaven Belupa odigrali 1:1 (0:0). Domaćine je u vodstvo doveo Romano Obilinović na samom startu drugoga poluvremena, no Koprivničanima je u 76. minuti bod donio Leon Benko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo