POMOĆ S JUGA / Kerum uvodi Dinamo u Ligu prvaka

Image

Splitski gradonačelnik i jedan od većih dioničara Hajduka odlučio je pomoći s 2 milijuna kuna u uklanjanju nedostataka Maksimirskog stadiona.

10.7.2009.
6:03
VOYO logo

Unatoč činjenici da je Maksimirski stadion pao na Uefinoj inspekciji, Dinamo će igrati utakmice LP ili Uefine lige na svom stadionu, piše Jutarnji list. Zasluge za to nemaju čelinici kluba, niti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić već splitski gradonačelnik i jedan od većih dioničara Hajduka Željko Kerum. 

Njemu je Mamić iznio probleme oko stadiona, a Kerum je odlučio pomoći s dva milijuna kuna. Želi li igrati 4. pretkolo LP Dinamo mora popraviti  
nedostatke oko rasvjete, sanitarnih čvorova, dijelova press-tribina, stolica, prilaznih cesta, položaja za kamere, ukupno 20 - 30 zahtjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznio sam naš problem svom prijatelju Željku Kerumu, koji evo sjedi tu kraj mene, nudi pomoć i slaže se da to objavimo: on će dati svoj novac da saniramo stadion. Kerum voli Hrvatsku pa će pomoći i nama u Zagrebu", rekao je Mamić.

"Za 2. i 3. pretkolo trebamo otkloniti sitne nedostatke i u tome ćemo uspjeti, ali za 4. pretkolo, 20. i 27. kolovoza, morat ćemo ispuniti sve zahtjeve", rekao je Damir Vrbanović, direktor NK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uefin nadzornik Jim Burton, koji je bio u inspekciji i prije dvije godine, iskazao je razočaranje činjenicom da se stanje najvećeg zagrebačkog gradskog stadiona ne poboljšava već dvije godine, unatoč pismenim jamstvima kluba i grada da radovi traju ili samo što nisu počeli. Čak mu je bio pokazan i natječaj, koji je tada postojao, a danas je, kaže, zatekao stadion u još lošijem stanju nego tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo