KAUBOJI SU SE OKUPILI UOČI NOVIH IZAZOVA: / Pogledajte koje su rukometaše pozvali Horvat i Balić

Image

Izbornik Horvat nije odlučio naknadno zvati nove igrače pa se na popisu nalazi 19 rukometaša

26.4.2021.
15:19
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Zagrebu i nakon konferencije za medije te testiranja na Covid produžila do SV. Martina na Muri gdje će boraviti sljeddećih pet dana.

Image
IVANO BALIĆ OTKRIO ZAŠTO SE VRATIO U REPREZENTACIJU: /

Odgovorio i na pitanje želi li u postati izbornik

Image
IVANO BALIĆ OTKRIO ZAŠTO SE VRATIO U REPREZENTACIJU: /

Odgovorio i na pitanje želi li u postati izbornik

Reprezentaciju ovaj tjedan očekuju tri utakmice EHF EURO Cupa. U srijedu i četvrtak protiv Slovačke u Varaždinu, u subotu pak, protiv Mađarske u Veszpremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 22 igrača koja je pozvao izbornik Hrvoje Horvat prije desetak dana, ozljede i korona, zaustavile su četvoricu da se odazovu tom pozivu. Luka Cindrić je ozlijeđen pa je umjesto njega pozvan Ante Gadža. Marko Mamić mora na lakšu operaciju čišćenja zgloba, a Ivana Martinovića i Antu Ivankovića zaustavila je korona. Izbornik nije odlučio naknadno zvati nove igrače koji bi zamijenili tu trojicu, pa će na raspolaganju imati 19 igrača, objavio je HRS.

Balić uz Horvata

Uoči okupljanja reprezentacije na konferenciji za medije, uz izbornika Hrvoja Horvata predstavljena su i dva nova člana stručnog stožera. Oni su pomoćnik izbornika, velikan i jedan od najboljih igrača rukometa u povijesti, naša legenda Ivano Balić i trener vratara Ninoslav Pavelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi susert sa Slovačkom igra se u srijedu 28. travnja u 19:00 sati u Areni Varaždin, a u tom susretu je Slovačka službeno domaćin. Podsjećamo, to je trebao biti susret 1. kola EHF EURO Cupa, ali je u posljednji trenutak otkazan zbog lockdowna u Slovačkoj. Drugi susret na rasporedu je u četvrtak 29. travnja u 18:00 sati, također u Areni Varaždin. I konačno, u subotu 1. svibnja, Hrvatsku će u Veszprem Areni dočekati Mađarska. Taj susret počinje u 14.10 sati.

Popis igrača:

1. Ivan Pešić 2. Moreno Car 3. Matej Mandić 4. David Mandić 5. Lovro Mihić 6. KAarlo Godec 7. Ivan Čupić 8. Vlado Matanović 9. Fran Mileta 10. Leon Šušnja 11. Tomislkav Kušan 12. Nikola Grahovac 13. Veron Načinović 14. Halil Jaganjac 15. Domagoj Pavlović 16. Tin Lučin 17. Ivan Martinović 18. Luka Šebetić 19. Mateo Maraš

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo