KAUBOJI SPREMNI ZA RUKOMETNI KLASIK: / Jedan igrač otpao s Horvatova popisa; 'Poznajem ih dobro. Neće plakati za njima'

Image

Prvu utakmicu na kvalifikacijskom turniru Hrvatska igra u petak protiv Francuske (21.00)

10.3.2021.
20:41
VOYO logo

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u petak u francuskom Montpellieru očekuje prva utakmica na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Olimpijske igre u kojoj će igrati s domaćinima Francuzima.

Pogledajte kako su naši rukometaši najavili nastup na teškom turniru

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAUBOJI LOVE OLIMPIJSKE IGRE: /

U petak igraju protiv Francuza, pogledajte kako su naši rukometaši najavili nastup na teškom turniru

Image
KAUBOJI LOVE OLIMPIJSKE IGRE: /

U petak igraju protiv Francuza, pogledajte kako su naši rukometaši najavili nastup na teškom turniru

Naši rukometaši idu na veliko natjecanje s novim izbornikom Hrvojem Horvatom, ali i bez dugogodišnjeg fizioterapeuta Damira Kajbe koji je dobio otkaz nakon Svjetskog prvenstva u siječnju. Ipak, bivši izbornik Lino Červar došao je na trening reprezentacije.

"Poznajem ih dobro, ali i svi dečki, puno smo ih ovih dana gledali. Bit ćemo spremni za petak", kazao je za RTL najbolji vratar francuske lige prošle godine Mate Šunjić. U petak će Francuzi biti bez Karabatića i Lagardea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sumnjam da će ih to poremetiti. To je jedna ozbiljna reprezentacija koja ima široku bazu igrača. Neće plakati za igračima kojih nema tu već od igrača koji imaju na raspolaganju složiti jaku reprezentaciju", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalio se Hrstiću

Hrvoje Horvat je na ovim kratkim pripremama imao 21 igrača na raspolaganju. Budući da najveću gužvu ima na vanjskim pozicijama odlučio je zahvaliti se MatejuHrstiću. On je i u Egipat na Svjetsko prvenstvo stigao naknadno, ali nije dočekao nastup.

Nakon utakmice s Francuskom u petak, Hrvatska će igrati s Portugalom u subotu i Tunisom u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpijske kvalifikacije u Montpellieru igraju se od 12. – 14. ožujka. To je jedan od tri turnira na kojima sudjeluju po četiri reprezentacije. Po dvije najbolje iz svake skupine idu u Tokio. Hrvatska prvi susret igra u petak 12. ožujka 2021. godine u 21:00 sat protiv domaćina Francuske. Dan kasnije, čeka je susret s Portugalom u 18 sati i 30 minuta, a posljednjeg dana turnira, u nedjelju 14. ožujka u isto vrijeme naša reprezentacija igra protiv Tunisa. Svi se slažu da je to najteža moguća skupina. Sve te utakmice moći ćete pratiti u prijenosu uživo na RTL televiziji i na platformi RTL Play.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo