KAŠTELANSKI PODUZETNIK I SPASITELJ ISTRE IMA VELIKE PLANOVE: / 'Izgradit ću u Puli ono što mi nisu dali u mojim Kaštelima'

Image
Foto: PIXSELL

Gotovac je u Kaštelima želio izgraditi veliki stadion, poslovni centar i druge popratne objekte, ali nije se uspio dogovoriti s kaštelanskim vlastima

6.2.2018.
11:41
PIXSELL
VOYO logo

ISTRA 1961 DOBIVA NOVOG VLASNIKA? Poznati dalmatinski poduzetnik stigao s konkretnom ponudom

Image
ISTRA 1961 DOBIVA NOVOG VLASNIKA? /

Poznati dalmatinski poduzetnik stigao s konkretnom ponudom

Image
ISTRA 1961 DOBIVA NOVOG VLASNIKA? /

Poznati dalmatinski poduzetnik stigao s konkretnom ponudom

Ime poznatog kaštelanskog poduzetnika Slavka Gotovca pojavilo se jučer u brojnim medijima u kontekstu spasitelja Istre 1961. Kaštelanin nije sklon dizanju medijsku prašine te posao voli obavljati u tišini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješni poslovnjak

A poprilično je uspješan. Ima posao s kockarnicama, kupio je Brodmerkurove trgovine, ulaže u nekretnine, vila 'Santa Domenica' na Hvaru na dobrom je glasu, a planira investirati i u šetnicu između Duilova i Stobreča. Najnoviji poslovni pothvat trebalo bi biti preuzimanje posrnulog pulskog prvoligaša.

Gotovac se prošle subote našao s gradonačelnikom Pule BorisomMiletićem , ali najveći dio otpremnine trebao bi otići američkom većinskom vlasniku, Michaleu Gloveru. Navodno riječ je o 300,000 dolara. Kaštelanin je spreman podmiriti sva dugovanja kluba u visini od oko dva milijuna eura kada se zbroje otpremnina Gloveru (300.000 dolara), arbitražni dugovi prema bivšim igračima i trenerima (milijun i po kuna), te ostala raznorazna dugovanja (milijun i po eura), prenosi Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ambiciozan plan

Zauzvrat, zatražio je zemljište na kojem bi mogao izgraditi trgovački centar:

"Izgradit ću u Puli ono što mi nisu dali u mojim Kaštelima", rekao Gotovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije par godina preuzeo je kaštelanskog trećeligaša Val kojeg je planirao uvesti u drugu ligu, planirao je u Kaštel Starome izgraditi novi stadion kapaciteta 10.000 gledatelja kao dio sportskog kompleksa, a uz njega i podzemnu garažu za 350 automobila, veliki poslovni centar na 10.000 kvadrata površine i hotel u sklopu stadiona, ali u pet godina koliko je prošlo od početka plana, nije uspio postići dogovor s kaštelanskom vlasti te sada sve što je planirao za Kaštele žele preseliti u Pulu.

Ambiciozan plan, nadamo se samo da će što prije zaživjeti i da će stanje u posrnulom prvoligašu konačno krenuti na bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo