UHIĆEN NEVEN ŠPRAJCER / Karlovac preko Širića kupio ulazak u 1. HNL?

Image
Foto: PIXSELL

Tijekom jutra u četvrtak policija je, prema nalogu USKOK-a, uhitila bivšeg tajnika NK Karlovca Nevena Šprajcera, zbog sumnje da je Željku Širiću davao novac kako bi Karlovac imao 'pošteno' suđenje.

22.12.2011.
14:13
PIXSELL
VOYO logo

Potresi u hrvatskom nogometu i dalje se nastavljaju, a zadnji se na udaru našao bivši tajnik NK KarlovcaNeven Šprajcer, koji je po nalogu USKOK-a uhićen u četvrtak ujutro, piše Novi List.

Navodno se radi o proširenju istrage protiv Željka Širića, kojemu je Šprajcer navodno platio kako bi Karlovac dobio "pošteno suđenje".

Nakon uhićenja Širića i Djedovića na adresu USKOK-a stiglo je anonimno pismo u kojem piše kako je vodstvo NK Karlovca doslovno kupilo ulazak u 1. Hrvatsku nogometnu ligu.

Novac za suđenje je navodno predavan dan prije utakmica na večeri, a 'nezadovoljni nogometaš' koji je poslao pismo tvrdi kako su najveće uloga u tome imali upravo Šprajcer i Krešimir Petković.

Policija ima 24 sata da dovrši kriminalističko istraživanje, nakon čega će Šprajcer biti doveden pred USKOK ili pušten na slobodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo