TAMNI OBLACI NAD ITALIJOM / Kapetan Lazija pušten na slobodu

Image
Foto: PIXSELL

Sudac Guido Salvini izjavio je da su se nakon obavljenih razgovora "tamni oblaci" nadvili i nad prošlosezonski genovski derbi Genoa - Sampdoria, ali ta utakmica službeno još nije pod istragom.

5.6.2012.
8:11
PIXSELL
VOYO logo

Kapetan talijanskog nogometnog prvoligaša Lazija StefanoMauri u ponedjeljak je izašao iz pritvora u kojemu se nalazio od 28. svibnja nakon što je ispitan zbog svoje umiješanosti u aferu oko namještanja utakmica koja ponovno potresa Italiju, ali je zadržan u kućnom pritvoru.

Uz Maurija iz pritvora je također u kućni pritvor pušten i bivši veznjak Genoe, a sada član drugoligaša Padove OmarMilanetto, a oba su igrača osumnjičena kako su sudjelovali u namještanju ishoda utakmica Lecce - Lazio i Lazio - Genoa u sezoni 2010/11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac GuidoSalvini izjavio je da su se nakon obavljenih razgovora "tamni oblaci" nadvili i nad prošlosezonski genovski derbi Genoa - Sampdoria, ali ta utakmica službeno još nije pod istragom.

Zbog umiješanosti u namještanje utakmica, talijanski izbornik CesarePrandelli s popisa igrača koje vodi na Euro u Poljsku i Ukrajinu izbacio je lijevog braniča DomenicaCriscita, bivšeg igrača Genoe, a sada člana ruskog prvaka Zenita iz Sankt Peterburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo