velika kriza rezultata / Kaos na Parku mladeži: Otpisani Dujmović, Bilić, Belle, Vojnović...

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Split u posljednjih pet kola ne zna za pobjedu, a poraz od 1-2 na Poljudu bio je kap koja je prelila čašu. Uprava je na transfer listu stavila čak pet imena, od kojih je bivši reprezentativac Tomislav Dujmović već prihvatio sporazumni raskid ugovora.

8.12.2014.
14:03
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Tomislav Dujmović prihvatio je sporazumni raskid ugovora s RNK Splitom, a još četvorica igrača mogu pronaći novi klub u zimskom prijelaznom roku, stoji u priopćenju Uprave kluba objavljenom u ponedjeljak, dan nakon što je Split poražen od Hajduka (1-2) na Poljudu.

"Trener Ivan Matić je nakon prospavane noći održao sastanak s nekolicinom igrača, te se za sada zahvalio ovim igračima: Mati Biliću, Henryju Belleu, Tomislavu Glumcu i Aljoši Vojnoviću. Njih četvorica se nalaze na transfer listi i slobodni su napustiti Park mladeži ukoliko uspiju pronaći novi klub u zimskom prijelaznom roku", navodi se u priopćenju u kojem je istaknuto da su serijom loših rezultata u pitanje dovedene ovogodišnje ambicije kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Split je na početku sezone igrao u posljednjem kvalifikacijskom krugu za Europsku ligu i tijesno ispao od Torina (0-0 u Dugopolju, poraz 0-1 u Torinu). No, u Prvoj HNL je klub trenutno na šestom mjestu sa 20 bodova i samo četiri pobjede u 18 kola.

Uprava kluba je odobrila ove poteze trenera Ivana Matića te stala iza njega i njegovog stručnog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo