Kod kuće je najljepše / Kako SP prati obitelj bivšeg 'Vatrenog?'

Sinoćnju utakmicu protiv Kameruna sigurno je bilo mnogo lakše gledati iz naslonjača nego s klupe, a to najbolje zna legendarni bivši nogometaš Ardijan Kozniku. Dario Todorović je u njegovu domu pratio utakmicu zajedno s cijelom sportskom obitelji i predivnim kćerima.

19.6.2014.
18:43
VOYO logo

Obitelj i prijatelji ArdijanaKoznikua uvijek temperamentno bodre naše. Kozniku je imao sreću i nesreću da bude jedan od 'Vatrenih' iz legendarne generacije 98', no cijelu je put naše reprezentacije prema povijesnom uspjehu odgledao – s klupe!

 ''Stvarno smo sretni. To smo i očekivali. Znam da je to dečkima veliko opterećenje jer smo izgubili prvu utakmicu'', započeo je Kozniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi posljednjih dana pričaju o skandalu s gologuzim igračima, a i sam Ardijan ima iskustva na tom području, jer slično je prošao prije dvadsetak godina.

Skinuli su mu dres. Bila je to baš neugodna slika. Ali u igri. Zatim je tužio novinu i dobili smo odštetu'', rekla nam je Adrijanova supruga AlmiraKozniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Koznikovi su jučerašnim navijanjim za vrijeme utakmice pokazali da se radi o pravoj sportskoj obitelji. Čast osvajanja medalja nakon tatine karijere, koji je igrao i u Hajduku i u Dinamu, pripala je lijepoj Diani. Ona se ne bavi nogometom, ali zato skače u vodu i danas je najtrofejnija hrvatska skakačica koja svoje medalje ne može ni izbrojati. Iako, kad vidi odnos institucija prema tom sportu, koji put joj je žao što nije i ona odabrala tatin sport.

A je li Adrijan isprobao skokove u vodu? ''Pa usudio se skočiti sa sedam i pol metara, i sva je voda ostala u bazenu, tako da je to dobro'', kaže nam Diana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Ne bi bio red da ne predstavimo i Teutu, drugu lijepu kćer iz obitelji Kozniku.

 ''Dijana kaže da ja idem samo na kave, a ni to nije jako lako. Stvarno nije. Oni su sportski dio obitelji, a ja sam Gregor'', kaže Teuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su naši dečki trpali golove Kameruncima, bilo je jasno da od rezultatske neizvjesnosti nema ništa, pa se vesela obitelj prepustila obiteljskim razgovorima.

Više detalja u video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo