KAKAV ĆE TO NAPAD BITI! / Borussia dovodi njemačkog reprezentativca i baca rukavicu izazova Bayernu i Kovaču

Image
Foto: Profimedia

Radi se o njemačkom reprezentativcu s trenutnim prebivalištem u Leverkusenu s koji u današnjem plesu milijuna i neće previše zaraditi

20.5.2019.
17:20
Profimedia
VOYO logo

Dva je boda Borussia Dortmund ostala kratka za Bayernom u utrci za prvaka Njemačke. Premda je u prvom dijelu sezone igrala dojmljivo i imala obećavajuću prednost, Bavarci su je na kraju prestigli i potvrdili vladavinu u domaćem nogometu.

No u Dortmundu ne odustaju od novog napada dogodine i planiraju biti još jači. Osim što je već poznati da stižu Nico Schulz iz Hoffenheima, Thorgan Hazard iz Monchengladbacha te da ostaje Paco Alcacer, čiji je ugovor otkupljen od Barcelone, njemački Bild prenio je kako bi trebao stići i Julian Brandt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o njemačkom reprezentativcu s trenutnim prebivalištem u Leverkusenu koji u današnjem plesu milijuna i neće previše zaraditi jer Brand ima otkupnu klauzulu od svega 25 milijuna eura, a budući da novi ugovor nisu dogovorili (stari traje do 2021.), nije se mogla ista ni povećati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23-godišnji napadač, koji je ove sezone više asistirao nego zabijao (10/17 u 43 utakmice), bio je zanimljiv i PSG-u, Tottenhamu, Atleticu, no ako može ostati u domovini, zašto ne. Sada samo probajte zamisliti novu Borussiju, Reus, Sancho, Brandt, Alcacer... Ni ne osjeti se da više nema Pulisica, je l' da?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo