TRI KLUBA U IGRI / Kakav će biti rasplet borbe za o(p)stanak u ligi?

Vrlo zanimljivo je bilo u posljednjem kolu MAXtv Prve lige u kojem su sva tri kluba sa začelja ljestvice slavili protiv svojih suparnika. Time je borba za ostanak u ligi dobila na dodatnoj dramatičnosti.

15.4.2014.
10:59
VOYO logo

Dragovoljac je slavio u gostima kod nemotivirane Istre kojoj je to bio peti uzastopni poraz. Slaven Belupo je kod kuće dobio također pomalo nemotiviranu Lokomotivu, kojoj je to bio drugi uzastopni poraz te čak šesti u posljednjih osam utakmica. Slavio je i Osijek kod kuće protiv Zadra upisavši treću uzastopnu pobjedu.

"Ja sam već nekoliko puta rekao da je najveća vrijednost ove Lige 10 da se često događaju iznenađenja ako 'favoriti' nisu unutra maksimalno. Znam da se insinuiraju različite priče, pogotovo što ide kraj prvenstva. Međutim, ja znam što je zapravo... ne može se usporediti motiv Dragovoljca i motiv Istre, motiv Lokomotive i motiv Slaven Belupa. U tom smislu očekujem neizvjesne utakmice bez obzira koji protivnici igraju jedni protiv drugih. Bit će vrlo neizvjesno do kraja, sve tri momčadi su u igri za ostanak", rekao je Joško Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, netko mora ispasti. Mislim da je Slaven Belupo u ovom drugom dijelu sezone najmanje pokazao, ali još uvijek me stignu dematirati", rekao je Duje Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo