ovo nismo očekivali / Kaka se razvodi od supruge zbog prevare s bivšom Miss Brazila?!

Image
Foto: Instagram

Brazilska nogometna zvijezda Ricardo Kaka navodno je prevario suprugu Caroline Celico nakon 9 godina braka. Fatalna djevojka koja je razlog najvjerojatnijem rastanku koji je šokirao javnost je 21-godišnja Miss Brazila Jakelyne Oliveira.

8.11.2014.
15:52
Instagram
VOYO logo

Brazilski je nogometaš Kaka oduvijek, osim po nogometu, najpoznatiji bio po svojoj ustrajnosti u kršćanstvu i moralnim principima, no čini se kako ništa ne traje zauvijek

Iako se ljubavnoj vezi nogometaša i Caroline Celico uvijek pisalo u superlativima, čini se kako je devetogodišnjem braku došao kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par koji je u vezi od 2001. godine, a vjenčao se 2005., navodno je rastavila Miss Brazila 2013. godine Jakelyne Oliveira, kojoj je samo 21 godina!

Iako se u medijima zadnjih godina pisalo o bračnoj krizi spomenutog dvojca, svi su bili uvjereni kako će par poput njih bez problema riješiti sve razmirice. ''Svaka veza, bila ona od 10 godina ili samo godinu ima krize. A svaka kriza je prilika da se izgradimo kao osobe i nakon svega izađemo još jači nego prije. Mi imamo krize svake godine, to je normalno'', rekla je nedavno Caroline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeni glasnogovornik nogometaša potvrdio je da će se supružnici rastati, ali da trenutno ne može ponuditi više detalja.

Kaka i Caroline imaju dvoje djece, 5-godišnjeg sina Lucu i trogodišnju kći Isabellu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo