Korak do obrane naslova / Juve kaznio promašaje Milana, Tevez zabio fantastičan gol

Image
Foto: AP

Kazna za silne promašaje stigla je u 44. minuti kada je Juve praktički iz prvog udarca u okvir suparničkog gola stigao do vodstva.

3.3.2014.
8:26
AP
VOYO logo

U derbiju 26. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na San Siru pobijedio Milan 2-0 načinivši još jedan korak bliže obrani naslova prvaka.

Milan je dominirao i bio bolji u prvom poluvremenu, Rossoneri su imali niz sjajnih prilika, no Gianluigi Buffon je 'zaključao' svoja vrata. Kazna za silne promašaje stigla je u 44. minuti kada je Juve praktički iz prvog udarca u okvir suparničkog gola stigao do vodstva. Pogodak je postigao Fernando Llorente na asistenciju Carlosa Teveza. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika Tevez je riješio u 68. minuti sjajnim pogotkom sa 20-ak metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujuću pobjedu ostvario je i Lazio koji je u Firenzi pobijedio Fiorentinu 1-0. Pogodak odluke zabio je Lorik Cana u 4. minuti. Ante Rebić nije bio u krugu kandidata za nastup u momčadi Fiorentine zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je na gostovanju kod Livorna odigrao 1-1, a hrvatski nogometaš Josip Radošević nije nastupio za gostujući sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom susretu Parma je na gostovanju pobijedila Sassuolo 1-0 probivši se na šestu poziciju, dok je Sassuolo načinio još jedan korak bliže drugoj ligi. Pogodak odluke zabio je Marco Parolo u drugoj minuti. Domaćin je od 72. minute igrao bez isključenog Domenica Berardija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genoa je pobijedila Cataniju 2-0, Atalanta je bila bolja od Chieva 2-1, Verona i Bologna su odigrali bez pogodaka, dok je Sampdorija na gostovanju porazila Torino 2-0.

Juventus vodi na ljestvici sa 69 bodova, 11 više od Rome, te 17 bodova više od Napolija na trećem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo