ZABRINUTI TRENER / Jurčić poručuje: Imamo problem s koncentracijom!

Sinoćnjom pobjedom Dinama nad Zadrom 3:0 započelo je drugo kolo prve hrvatske nogometne lige. Dva pogodka Andreja Kramarića i jedan Duje Čopa i to tek u drugom poluvremenu zabrinuli su trenera Jurčića koji poručuje: Imamo problem s koncentracijom!!

20.7.2013.
18:28
VOYO logo

Šareni Dinamov sastav sa čak osam novih igrača u odnosu na Luksemburg u prvih 45 minuta bez završnice protiv zadarskog bunkera. A onda u 33. minuti, prva gol šansa i to na drugoj strani pucao je Domagoj Muić, blok je zaposlio Migliorea koje jedva skreće loptu u vratnicu.

U 59. minuti pogodak iz zaleđa za Zadar, a nakon nekoliko dalekometnih pokušaja. U 89. minuti Zadar opet statičan nakon obranjene lopte a Kramarić najviši.Zahvala treneru za minutažu.

Minutu poslije 3-0, asistenciju Šimunića u gol sprema Čop samo zato što je debitant Bakary Sare zakasnio.

"Ukoliko u takvu utakmicu ne uđeš dovoljno koncentriran s dovoljno želje da individualno napraviš nekakav potez da individualno napraviš nekakav višak, kretanje bez lopte da si koncentriran onda se ulazi u probleme", izjavio je Krunoslav Jurčić, trener Dinama.

"Primamo golove na gluposti, kad nema bloka nema skoka svi su statični to opet nešto govori Kažu ovi na klupi tek sad počinje prvenstvo ne prvenstvo je počelo prije mjesec dana druga je stvar što mi još živimo u prošlom prvenstvu", kaže Ferdo Milin, trener Zadra.

Protiv Hajduka i Dinama primili su osam pogodaka. Modri zasad sigurno kroče prvenstvom, iako nakon rapsodije protiv Osijeka, obrana Zadra dugo im je predstavljala problem.

Drugo kolo se nastavlja večeras. U Koprivnicu u goste Slaven Belupu stiže Hrvatski Dragovoljac. Istra će u Puli prve bodove ove sezone tražiti protiv Splita. Hajduk sutra dočekuje Rijeku, a kapacitet Poljuda biti će smanjen zbog pozornice koja se gradi za koncert Rogera Watersa.

Armada bi tako trebala preseliti na zapadnu tribinu, dok će južna biti zatvorena. Igor Tudor ne boji se riječke euforije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo