CARIOCE PROTIV GAUČA / Junak Neymar srušio najveće rivale

Image
Foto: AP Images

Brazilski navijači su, nezadovoljni sastavom kojeg je Menezes suprotstavio "drugoj" momčadi Argentine, gotovo cijelu utakmicu skandirali protiv izbornika Manoa Menzesa i tražili povratak na izborničku klupu Luisa Felipea Scolarija, koji je Brazilu donio krunu svjetskog prvaka 2002.

20.9.2012.
9:44
AP Images
VOYO logo

Brazilska nogometna reprezentacija pobijedila je u prijateljskoj utakmici Argentinu 2:-1 nakon što je Neymar u četvrtoj minuti sudačke nadoknade preokrenuo rezultat realiziravši kazneni udarac.

Kazneni udarac dosuđen je nakon što je argentinski branič LeandroDesabato igrao rukom. Argentina je povela u 20. minuti nakon što je napadač Juan Manuel Martinez, koji inače igra za brazilski Corinthians, svladao vratara Jeffersona. Brazil je izjednačio šest minuta kasnije pogotkom Paulinha.

Brazilski navijači su, nezadovoljni sastavom kojeg je Menezes suprotstavio "drugoj" momčadi Argentine, gotovo cijelu utakmicu skandirali protiv izbornika Manoa Menzesa i tražili povratak na izborničku klupu Luisa Felipea Scolarija, koji je Brazilu donio krunu svjetskog prvaka 2002. Ovo je prva od dvije prijateljske utakmice između reprezentacija koju čine igrači domaćih liga. Druga se utakmica igra u argentinskom gradu Resistencia 3. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo