Regionalna liga / Jug u dalmatinskom derbiju bolji od Jadrana, splitski POŠK izgubio od Šabca

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon 13 kola na ljestvici vodi Mladost sa 34 boda.

9.2.2019.
20:53
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U dalmatinskom derbiju 13. kola Regionalne vaterpolske lige Jug CO je sa 12:7 slavio na gostovanju kod splitskog Jadrana, dok je nešto ranije na poljudskom bazenu POŠK poražen od Šabca sa 11:7

Jadran je uspio držati korak s "jugašima" samo u prvoj četvrtini, nakon čega je momčad Vjeke Kobešćaka stvorila zalihu od tri pogotka koju je do kraja utakmice uspjela i povećati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Jug CO je četiri pogotka postigao Danill Merkulov, a po dva Loren Fatović, Maro Joković i Hrvoje Benić. Kod Jadrana su po dva gola zabili Ivan Domagoj Zović i Anđelo Šetka

Vatepolisti splitskog POŠK-a doživjeli su 12. poraz u ovoj sezoni Regionalne vaterpolske lige, nakon što ih je u subotu na poljudskom bazenu sa pobijedio Šabac sa 11:7. Dva pogotka za POŠK postigao je Jerko Penava, a po jedan Ostojić, Vukić, Bebić, Borovčić Kurir i Vuleta. Za Šabac su po dva gola postigli Toholj i Rogač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Splitu je u subotu trebao biti pravi vaterpolski maraton od tri dvoboja regionalnog natjecanja, ali je zbog huliganskog napada na trojicu igrača beogradske Crvene zvezde dvoboj s Mornarom otkazan.

Nakon 13 kola na ljestvici vodi Mladost sa 34 boda. Drugi je Jadran Herceg Novi sa 30 bodova, treći Jug Co ima 29, a četvrti je splitski Jadran sa 28 bodova. Na začelju su Primorac sa sedam i splitski POŠK sa samo tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo