Sezona za zaborav: Novi kiks Dubrovcana

Vaterpolisti Juga ostali su bez svake nade u odlazak na Final 6 koji se igra u Barceloni. U posljednjem kolu skupine A Jugasi su odigrali 9:9 na gostovanju u Pireju kod Olympiakosa.

3.5.2014.
17:45
VOYO logo

Za ostanak u igri za prolaz Jugu je trebala pobjeda u Grckoj i cudo Egera u Soriju kod Pro Recca. Medutim vec prvi uvjet nije ispunjen, Olympiakos je izvukao remi 9:9 u svom plivalistu i definitivno rijesio pitanje prve tri pozicije u skupini A.

U dosta izjednacenom dvoboju Jug je imao prednost 8:6 i u zavrsnici 9:8, medutim Olympiakos je uspio doci do poravnanja i tako dvoboj izmedu Pro Recca i Egera uciniti nevaznim po pitanju plasmana na zavrsni turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je i definitivno jasno kako iz skupine A na Final 6 odlaze Primorje, Barceloneta (imala osiguran nastup kao domacin) i Pro Recco dok ce iz skupine B slijediti ih kragujevacki Radnicki, Brescia i Partizan.

Primorje i Radnicki osigurali su prvo mjesto u svojoj skupini i plasirali su se izravno u polufinale dok ce cetvrtfinalni parovi biti poznati nakon sto se kompletira posljednje kolo. U posljednjem kolu danas jos igra i Primorje koje ce na svom bazenu ugostiti Barcelonetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo