DINAMO ODGOVARA MINISTRU / 'Jovanović si preko naših leđa radi promociju!'

Prvi lipnja. To je datum kada kreće isušivanje nogometne, ali i košarkaške močvare.

6.3.2012.
19:19
VOYO logo

Nogometni gazda Mamić i košarkaški gazda Radić su na piku ministra Jovanovića u čišćenju sportskog blata. Na splitskoj tribini bio je jasan: obiteljskim menadžerima u klubovima više nema mjesta, dolazi novi zakon o sportu.

"Ja se nadam da ćemo 1. lipnja imati ustrojenu službu za sportsku inspekciju u ministarstvu", rekao je Jovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dinamu odgovaraju, ministar preko nas želi do popularnosti.

"On je ministar ne samo sporta nego i znanosti i obrazovanja. Vjerojatno je sport medijski puno atraktivniji i onda ljudi zaborave pa deru po jednoj liniji koja donosi jednu varljivu popularnost", odgovara predsjednik maksimirskog kluba MirkoBarišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularan kod ministra nije ni košarkaški savez. Kaže, sukobi interesa, slaba briga za klubove i samovolja jednog čovjeka. Ministar želi odgovornost vodećih.

"Ja to od ministra nisam čuo. Hvala Bogu, ministru smo mi uvijek dostupni za sve. Za svaku suradnju, i za kritiku, i za pohvalu", u pomirljivom tonu će glavni tajnik HKS-a ŽeljkoDrakšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvale za stanje u sportu nema ni ministar uprave. Pa se nakon novog Zakona o sportu najavljuje i novi o sportskim udrugama, inspiriran Mamićevim djelovanjem.

"Ovaj zakon o udrugama ne može i doista ne treba biti primjenjiv na sportske klubove i u tom smjeru će ići izmjene", najavljuje ArsenBauk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjer hrvatskog nogometa odavno je nepoznat, Jovanovićeva borba ide dalje.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo