Sport se vraća na rtl / Joško Jeličić 'potpisao' za RTL!

Image
Foto: RTL

Proslavljeni igrač Hajduka, Dinama i Seville te jedan od trenera Barcelonine škole nogometa u Hrvatskoj, Joško Jeličić, postao je stručni komentator nove emisije o hrvatskoj nogometnoj ligi!

4.9.2013.
18:08
RTL
VOYO logo

Joško Jeličić, jedan od ponajboljih hrvatskih nogometaša s dugogodišnjom karijerom i nacionalnim iskustvom, priključio se sportskoj ekipi koju predvode Nino Štambuk i Filip Brkić u novoj sportskoj emisiji „RTL Liga“, koja uskoro počinje s emitiranjem na RTL2!

Proslavljeni igrač Hajduka, Dinama i Seville te jedan od trenera Barcelonine škole nogometa u Hrvatskoj, Joško Jeličić, postao je stručni komentator nove emisije o hrvatskoj nogometnoj ligi! Ovaj svima znani nogometaš danas je potpisao ugovor s RTL Hrvatska o suradnji na novom projektu „RTL Liga“,  koju će voditi iskusni sportski urednici i voditelji, Nino Štambuk  i Filip Brkić.

Nikad kvalitativno ujednačenija prva nacionalna liga od ove godine broji 10 momčadi. Pregršt raznovrsnih sadržaja - od izvješća s terena, najboljih akcija, posljednjih nogometnih vijesti, razgovora sa stručnjacima i gostima, sudačkih analiza, pa do onog najatraktivnijeg - golova, svake će se nedjelje moći vidjeti u novoj emisiji „RTL Liga“ koja vraća hrvatskom ligaškom nogometu nacionalnu TV pozornost kakvu i zaslužuje!

“Sretni smo što nam se u emisiji pridružio jedan od najboljih nogometnih analitičara u državi. Joško Jeličić ima veliko iskustvo na terenu i u televizijskom poslu. Osim u inozemstvu, Joško je igrao za dva najveća nogometna kluba u Hrvatskoj, Hajduk i Dinamo, te izvrsno poznaje prilike u hrvatskom nogometu“, rekli su voditelji emisije RTL Liga, Nino Štambuk  i Filip Brkić.

„Drago mi je što sam se pridružio sportskoj ekipi RTL-a s kojom ću svaki tjedan analizirati sažetke prve nacionalne nogometne lige. S izvrsnim momcima, Ninom i Filipom, tvorit ću tim koji će jednom tjedno gledateljima prenositi najzanimljivije trenutke odigranih utakmica“, dodao je Joško Jelinčić.

„RTL Liga“ na RTL-u 2. od 8. rujna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo