NIJE PROBLEM U TRENERIMA / Josip Šimunić ponovno iskren 'do boli'

'Svi imaju veliko poštovanje prema njima. Ista je stvar bila i s bivšim trenerima, ali problem je između nas, u ekipi, moramo se više dignuti, pokazati više zajedništva na terenu i izvan terena', detektirao je problem najiskusniji Dinamov nogometaš.

25.10.2013.
11:48
VOYO logo

Nakon utakmice protiv PSV Eindhovena,u kojoj je Dinamo dohvatio svoj prvi europski bod ove sezone, najiskusniji član modre svlačionice Joe Šimunić žalio je za propuštenim prilikama. Pred kraj utakmice je čak potjerao svoj suigrače još više prema suparničkim vratima jer je čuo Nizozemce da 'igraju na rezultat' (čitaj: remi).

"Mi smo od prve minute išli na pobjedu. Tijekom igre čuo sam da Nizozemci idu na rezultat. Nama je na kraju malo falilo do pobjede, imali smo dosta prilika, ali nismo uspjeli", rekao je kapetan Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlična igra protiv nizozemskog velikana, i to nakon smjene trenera, nije previše impresionirala iskusnog nogometnog vuka.

"Već par puta smo promijenili trenera, odigrali jednu-dvije dobre utakmice i onda smo pali. Mi moramo uvijek ovako pokušati igrati. Što se tiče pristupa, a uvijek govorim da je pristup najvažnija stvar u svakom sportu, a pogotovo u nogometu. Ako to uspijemo nekako napraviti, onda neće biti problema", javio je Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O suradnjim s novim stručnim stožerom?

"Zoran je jako mirna osoba. Ono što je on rekao, mi smo sve napravili na terenu. Isto tako, sve što su nam Igor (Cvitanović) i Damir (Krznar) sve smo ispoštovali. Svi imaju veliko poštovanje prema njima. Ista je stvar bila i s bivšim trenerima, ali problem je između nas, u ekipi, moramo se više dignuti, pokazati više zajedništva na terenu i izvan terena", detektirao je problem najiskusniji Dinamov nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo