JOŠ JEDNO DIJETE HAJDUKA NAPUSTILO POLJUD: / Splićani prodali stopera, karijeru nastavlja u Belgiji

Image

Navodno su na njemu zaradili oko 400.000 eura plus 25 posto od budućeg transfera

2.2.2021.
8:10
VOYO logo

Nakon što su u ponedjeljak ujutro objavili da i kluba odlazi vratar MarinLjubić, Hajduk je nešto prije ponoći potvrdio da su prodali još jednog igrača.

"Stipe Radić od večeras službeno više nije igrač Hajduka. Sada već bivši stoper Bijelih je transferiran u belgijski klub Beerschot. Za Hajduk je dvadesetogodišnji stoper upisao ukupno devet službenih nastupa, od čega četiri u početnom sastavu, a prošao je sve dobne kategorije Hajdukove Akademije. Debi za prvu momčad ostvario je kod trenera DamiraBurića u prvenstvenom susretu s Rijekom, a posljednji ogled za Bijele igrao je u listopadu 2020. godine u kup susretu protiv Graničara. To mu je bio jedini nastup za Hajduk u aktualnoj natjecateljskoj sezoni", priopćeno je s Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

30.01.2021., stadion Poljud, Split - Utakmica 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige, HNK Hajduk - NK Lokomotiva. Jairo de Macedo da Silva Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Dosta je izgledno da se Bijeli tu neće zaustaviti. Naime, jedan od najboljih igrača Hajduka, Brazilac Jairo, na korak je od transfera u Saudijsku Arabiju. Potražuje ga tamošnji klub Damac, koji inače vodi nekadašnji trener omladinske škole Hajduka, Krešimir Režić. Za Brazilca je navodno stigla ponuda za posudbu uz prao otkupa, a još se čeka odgovor Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo