IPAK SPRIJEČEN / "Jimmy Jump" pokušao ukrasti pokal

Image

Navijač sa španjolskim obilježjima je došao na metar do pokala, no zaštitari su ga uspjeli uhvatiti. Nosio je majicu s antirasističkom porukom.

12.7.2010.
5:58
VOYO logo

JOHANNESBURG - Nepoznati muškarac utrčao je u teren nekoliko minuta prije početka finalnog dvoboja SP-a u Johannesburgu između Nizozemske i Španjolske u pokušaju da dođe do pokala svjetskog prvaka.

Muškarac s kapom u španjolskim bojama pretrčao je cijeli teren i kada je bio na metar od pozlaćenog pokala zaustavili su ga zaštitari, njih barem šestorica. Nosio je majicu na kojoj je pislo "Jimmy Jump protiv rasizma". Jimmy Jump je nadimak muškarca koji je nkoliko puta uletavao na teren tijkom SP-a 2004. godine, a uspio je ući i na teren za vrijeme finalne utakmice između Grčke i Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni "Sveti Gral", koji je FIFA držala na tajnoj lokaciji cijelo vrijeme prvenstva, inače mogu dotaknuti samo pobjednici, šefovi država i predsjednik FIFA-e Joseph Blatter. Trofej je na pijedestal postavio Fabio Cannavaro, kapetan sada već bivših svjetskih prvaka Talijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo