KLUB ŽIVOTNE AFIRMACIJE / 'Jednog dana ću se svakako vratiti u Dinamo'

'U svakom svom mandatu sam napravio više nego što smo zacrtali planski što se tiče rezultatski, planski što se tiče financijski', objasnio je Jurčić.

11.11.2013.
9:01
VOYO logo

Jedan od gledatelja RTL Lige Dinko Golik Kalinovački putem Facebooka upitao je Krunu Jurčića hoće li se ikada vratiti u Dinamo?

"Pa Dinamo je klub moje životne, nogometne, igračke i trenerske afirmacije. Tu sam doživio izuzetno puno lijepih trenutaka. U svakom svom mandatu sam napravio više nego što smo zacrtali planski što se tiče rezultatski, planski što se tiče financijski. Jednog dana ću se svakako vratiti u Dinamo", odgovorio je Jurčić.

Krešimir Budiša upitao je Krunu može li mu objasniti "kontrolirani nogomet"?

"Ja sam taj pojam lansirao prije dvije godine u svom drugom mandatu i onda nije bilo sportskog novinarčića koji se nije izrugao toj mojoj izjavi. Sad je Wilmots, trener Belgije, rekao da je najzadovoljniji s belgijskom reprezentacijom jer je uspio da igra "kontrolirani nogomet" i to je bila velika izjava jer je to rekao neki Wilmots koji nije iz Hrvatske. To vam jako zorno demonstrira Barcelona. Ako imate što više vremena loptu u svom posjedu, geometriju ekipe, dobar raspored, dobre omjere ekipe, onda smanjujete utjecaj suparnika na najmanju moguću mjeru na utjecaj na rezultat", objasnio je Kruno Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo