NOVO POGLAVLJE / Jedanaesta generacija: Ovo je nova Opel Astra

Image

Opel i automobili iz kompaktne klase – ta specifična priča o uspjehu počinje 1936. s Kadettom i nastavit će se s novom Astrom, jedanaestom generacijom Opelova automobila iz kompaktne klase

1.6.2015.
22:15
VOYO logo

Dosad je iz proizvodnih pogona izišlo 24 milijuna modela Kadetta i Astri, a sada je Opel spreman dodati novo poglavlje povijesti svojeg prodajnog hita. Tri su vrijednosti ključne za novu Astru: učinkovitost, inovativnost i dinamične performanse. Opelovi su je inženjeri razvili od poslovične nule. Nova generacija Astre temelji se na posve novoj laganoj arhitekturi vozila: njene su dimenzije manje, ali su znatno povećani prostranost i udobnost. Najveća zamjerka aktualnom modelu bila je prevelika težina tako da je nova Astra lakša čak do 200 kg.

Ispod poklopca će imati samo motore najnovije generacije. Brojne tehnologije i sustavi pomoći namijenjeni vozaču iz viših segmenata povećavaju udobnost i sigurnost putnika u Astri, dok osobni pomoćnik za povezivanje i usluge Opel OnStar, ultramoderna integracija mobitela i revolucionarna nova prilagodljiva svjetla s posve LED matricom IntelliLux postavljaju nove standarde. Ujedno, za Astru je rezervirana pemijera informacijsko-multimedijskog sustava: IntelliLink R 4.0 kompatibilan sa servisima Apple CarPlay i Android Auto. Vrhunski udobna sjedala mogu imati funkciju masaže, ventilacije i podešavanja sjedala po širini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Opel Astra

Opel Astra imat će svjetsku premijeru najesen, na Međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu koji će se održati od 17. do 27. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike