JE LI OVO NAJNESRETNIJI IGRAČ NA SVIJETU: / U pet godina skupio 21 ozljedu, a njegovom 'krvniku' prijete smrću

Image
Foto: AFP

Jack Wilshere zasigurno je najvećih pehist među nogometašima. Igrač Arsenala ovaj je tjedan pretrpio posljednju u dugom nizu ozljeda. Od 2010. godine, Wilshere je čak 21 put bio ozlijeđen!

6.8.2015.
17:55
AFP
VOYO logo

Stradao je u dvoboju na treningu s Gabrielom Paulistom. Sad bi zbog puknuća potkoljenične kosti ovaj talentirani veznjak s terena mogao izbivati dva mjeseca. Navijači Arsenala su "poludjeli" zbog ozljede svog ljubimca, neki su otišli stvarno predaleko i Paulisti počeli slati poruke u kojima mu prijete smrću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija ozljeda započela 2010.

U posljednjih pet godina Wilshere uistinu nije imao sreće, serija ozljeda započela je u siječnju 2010. godine s ozljedom butnog mišića, uslijedila su leđa, pa desni gležanj, desno stopalo, opet gležanj, prepona, lijevi gležanj, na kraju se i razbolio. Cijelu 2013. mučio se s gležnjevima, prošle godine imao je po prvi put ozbiljnih problema s lijevim koljenom pa listom, a godinu je okončao svojom "tradicionalnom" ozljedom - lijevim gležnjem.

Ozlijedio se tri dana uoči početka Premier lige

I sad, kad je prošao pripreme s Arsenalom, tri dana uoči početka sezone i utakmice protiv West Hama na Emiratesu, za Topnike je s treninga stigla grozna vijest. Wilshere je ozlijeđen, po 21. put...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo