(NE)SPORNA SUDAČKA ODLUKA / Je li Manchester United oštećen ili nije?

Image
Foto: Sceenshot

Za Royja Keanea, legendu Manchester Uniteda dileme nema - Nani je zaslužio crveni karton. Dosta njih odluku turskog suca smatra dvojbenom, a trener Reala je nakon utakmice govorio čak o nezasluženoj pobjedi svoje momčadi iako nije htio govoriti o isključenju.

6.3.2013.
12:48
Sceenshot
VOYO logo

Kao i o nekim prijašnjim utakmicama Lige prvaka, o kojima se i dan-danas govori, tako će se i o susretu Manchester Uniteda i Reala na Old Traffordu vjerojatno pričati još godinama. Najviše zbog (ne)sporne odluke turskog suca Cuneyta Cakira u 56. minuti kada je nakon jednog oštrijeg naleta na Arbelou isključio - Nanija.

Do tog trenutka United je bio bolja momčad, imao je prednost 1:0, ali potom je Jose Mourinho na teren poslao Luku Modrića i ostalo je 'postalo legenda'. Madriđani su preokrenuli rezultat protiv desetorice igrača Manchestera te izborili prolaz u četvrtfinale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Roy Keane, legenda 'Crvenih vragova', čvrsto je tvrdio kako je odluka turskog suca apsolutno opravdana. Britki Irac smatra da je Nani zaslužio crveni karton, no s njim se u studiju nije složio bivši nogometni kolega Gareth Southgate.

Većina otočkih 'kroničara' nogometne igre smatra kako taj Nanijev strat nije bio za isključenje i da je odluka suca Cakira bila prestroga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prilog njihovoj tvrdnji ide i Mourihnova izjava nakon utakmice. Portugalac nije htio komentirati isključenje svog suarodnjaka u dresu Uniteda, ali je znakovito rekao kako je "bolja momčad izgubila".

A što Vi mislite recite nam u odgovoru na našu anketu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo