sudar velikana / James nadigrao Rosea, Bullsi ipak slavili nad Cavaliersima

Image
Foto: AP Images

Sudar dvojice sjajnih šutera LeBrona Jamesa i Derricka Rosea individualno je pripao zvijezdi Clevelanda, no pobjedu je ipak odnio Rose. Bullsi su dobili sve četiri dionice igre za uvjerljivih +15 koševa viška

13.2.2015.
9:12
AP Images
VOYO logo

Zbog nadolazećeg All Stars vikenda na programu NBA lige bila je samo jedna utakmica u kojoj su Chicago Bullsi pobijedili Cleveland Cavalierse 113-98 zadržavši vodstvo u diviziji Central i ukupno treće mjesto na Istoku.

Bio je to sudar dvojice sjajnih šutera LeBrona Jamesa i Derricka Rosea. Na koncu je James bio uspješniji, no pobjeda je pripala Roseu. Bullsi su dobili sve četiri dionice igre za uvjerljivih +15 koševa viška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćine je do 34. pobjede sezone predvodio Rose sa 30 koševa i sedam skokova, Tony Snell je dodao 22 koša, a Pau Gasol 18 koševa, 10 skokova i šest asistencija. Španjolcu je to bio 14. uzastopni 'double-double' što je najduža serija u klubu nakon što je Michaelu Jordanu to uspjelo 15 utakmica u nizu u sezoni 1988-89.

"Jednostavno čekam na svoju igru. Strpljiv sam s loptom. Ne forsiram, već pokušavam pročitati suparničku obranu. Protiv Cavsa mi je to išlo dobro," kazao je Rose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod gostiju najefikasniji je bio James sa 31 košem, pet skokova i četiri asistencije, ali i osam izgubljenih lopti. Kyrie Irving je dodao 17 koševa, šest skokova i sedam asistencija, a Timofej Mozgov 13 koševa i 11 skokova.

U noći s petka na subotu su još dvije utakmice. Sastaju se Oklahoma City - Dallas, te LA Clippersi - San Antonio, a zatim kreće All Stars vikend koji će vrhunac imati u nedjelju ogledom Istoka i Zapada u Madison Square Gardenu u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo