Rijeka jedina neporažena / Jadranski derbi bez pobjednika

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/PIXSELL

U derbi utakmici 11. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Rijeke i Hajduka igrali 1:1, čime su Riječani preuzeli vrh ljestvice i ostali jedina neporažena momčad lige.

28.9.2013.
21:06
Nel Pavletic/PIXSELL/PIXSELL
VOYO logo

Pred 9000 gledatelja na stadionu Kantrida Riječani su poveli u 25. minuti sjajnim volejem Leona Benka, a za Hajduk je iz gužve nakon udarca s kuta u 58. minuti izjednačio Jean Kouassi.

Remijem u jadranskom derbiju vrh HNL-a nikad nije bio izjednačeniji jer čak četiri momčadi imaju po 23 boda, a vode Rijeka i Hajduk s gol razlikom +12, dok Lokomotiva i Dinamo imaju razliku pogodaka po +10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica na Kantridi imala je i svoju 'crnu stranu'. Nakon pogotka Hajduka izbili su izgredi na tribini na kojoj su bili splitski navijači koji su bacali baklje na teren i obližnje tribine. Pravodobnom intervencijom policije spriječeni su veći neredi.

Nogometaši Lokomotive nakratko su preuzeli vrh HNL ljestvice nakon što su u ranijem subotnjem terminu s 5:0 porazili Osijek, dok su u drugom susretu dana u Sigetu Hrvatski dragovoljac i Slaven Belupo odigrali 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokosi su 'pregazili Osječane sa čak pet različitih strijelaca, te su do utakmice na Kantridi preuzeli vrh ljestvice s 23 boda i boljom gol-razlikom od Dinama, koji tek u nedjelju gostuje u Stanovima.

Hrvatski dragovoljac i s dva igrača više nije uspio pobijediti Slaven Belupo, a koprivnička momčad je s bodom prepustila začelje Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo