IZNENADENJE / Proslavljeni hrvatski reprezentativac preuzima bivseg prvaka Hrvatske

Proslavljeni hrvatski vaterpolista i dosadasnji trener Mladosti Vjekoslav Kobascak, preuzeti ce momcad Juga Croatia Osiguranja.

2.3.2015.
8:40
VOYO logo

Nezadovoljstvo uprave Juga CO konacno je kulminiralo a kako su i navijaci u subotu rekli svoje, i izvizdali igrace, tako je smijenjen trener Miho Bobic. Prema pisanju Dubrovackog vjesnika, proslavljeni hrvatski vaterpolista i dosadasnji trener Mladosti Vjekoslav Kobescak preuzeti ce Jug.

Jos krajem prosle godine prosle godine Dubrovcani su kontaktirali Kobescaka za mjesto trenera Juga CO. I to nakon poraza od Mladosti u finalu Kupa Hrvatske, kada je Bobic stavio svoj mandat na raspolaganje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada Kobescak nije otisao put juga. Vjerovalo se u Bobica, on je pokusao sve kako bi podignuo momcad, ali u tome nije uspio. Stoga su mu se sad zahvalili na suradnji.

Tako bi Kobescak u srijedu po prvi puta trebao voditi Jug u europskoj ligi, u srazu protiv Primorja EB. Vrijedi istaknuti kao je Kobescak cijelu svoju karijeru proveo u Mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa Zapcima je 1991. i 1996. bio prvak Europe (1999. je osvojio i Kup pobjednika kupova, 2001. Kup LEN-a, 1996. europski Supekup), a u Mladosti je ukupno igrao cak 25 godina (od toga ima dvadesetak odigranih seniorskih sezona).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo