IZBORNIK SRBIJE: / 'Tenzija i nervoze bilo je sa svih strana. Utakmice Srbije i Hrvatske nikada nisu obične'

Image

Hrvatska u četiri službene utakmice na velikim natjecanjima nije uspjela pobijediti Srbiju.

18.8.2016.
8:09
VOYO logo

U noći sa srijede na četvrtak po europskom vremenu dvije reprezentacije odigrale su još jedan uzbudljiv susret. Na žalost, hrvatski košarkaši nisu se uspjeli plasirati u polufinale olimpijskog turnira u Rio de Janeiru nakon što su u dramatičnom četvrtfinalu izgubili od Srbije sa 83-86 (19-20, 19-13, 14-34, 31-20).

Image
HRVATSKI KOŠARKAŠI NAPUŠTAJU OI: /

Srbija nam u dramatičnoj utakmici uništila san o polufinalu!

Image
HRVATSKI KOŠARKAŠI NAPUŠTAJU OI: /

Srbija nam u dramatičnoj utakmici uništila san o polufinalu!

Izbornik Srbije, legendarni Aleksandar Đorđević, očekivano, bio je sretan nakon izborenog plasmana u polufinale, međutim, poručio kako njegovu momčad to neće zadovoljiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je dobar rezultat, ali nemojte misliti da smo mi zadovoljni i da ćemo stati ovdje. Mislim da imamo pravo i obavezu kao i ambiciju i želju da se borimo za finale", kazao je Đorđević pa se osvrnuo na ogled s Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očigledno je bilo tenzija i nervoze je bilo sa svih strana. Ovo nije bila obična utakmica jer utakmice između Srbije i Hrvatske nikada nisu obične i uvijek su nešto više od plasmana u polufinale nekog natjecanja. Moj je zadatak bio najteži. Morao sam smiriti glave i strasti igračima i da ih jednostavno vratim u košarku", dodao je Đorđević.

"U tome smo uspjeli na poluvremenu. Jako nervozno smo otvorili utakmicu. Bez razloga. Utakmica se ne dobiva u prvih pet minuta. Poslije toga smo krenuli igrati našu prepoznatljivu košarku. Mislim da smo se spustili u stav, zaratili s obranom. Oni su izuzetno iskusna i pametna momčad. Odigrali su jako dobar turnir", poručio je izbornik Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu reprezentaciju sada čeka susret s Australijom. Utakmica je na rasporedu u petak u ponoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike