IZABRANA IDEALNA MOMČAD RUKOMETNOG PRVENSTVA: / Karačić najbolji srednji vanjski, Duvnjak najbolji igrač Eura!

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska će u nedjelju (16:30 sati) za jedino zlato koje joj nedostaje boriti protiv Španjolske. Utakmicu možete pratiti uživo na RTL televiziji i RTLplayu te na portalu Net.hr.

26.1.2020.
12:10
PIXSELL
VOYO logo

Ova nedjelja je još jedan veliki dan za hrvatski sport. Rukometna reprezentacija u finalu je Europskog prvenstva i protiv Španjolske od 16.30 je očekuje teška borba za jedino zlato koje joj nedostaje. Već sat vremena kasnije počinje utakmica za treće mjesto na Europskom prvenstvu u vaterpolu u kojoj će Barakude protiv Crne Gore igrati utakmicu za treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dule na vrhu

Hrvatska rukometna reprezentacija nedjelju igra finale Eura u Stockholmu protiv Španjolske. Bit će to osmo finale Hrvatske na velikim natjecanjima. Dvaput je Hrvatska bila u finalu Olimpijskih igara i oba puta je otišla do kraja. Tri puta su hrvatski rukometaši igrali finale Svjetskih prvenstva, a zlato su osvojili samo iz prvoga 2003. godine u Portugalu. Ovo je treće finale na europskim prvenstvima. Jednom je kobna bila Danska 2008. godine u Lillehameru 20-24, drugi put Francuska u Beču 2010. godine, 21-25, a sada se hrvatski rukometaši nadaju da će biti ‘treća sreća’

Nekoliko sati prije finalne utakmice EHF je objavio najbolju momčad Europskog prvenstva. Među 40 nominiranih u konkurenciji za mjesta u idealnoj ekipi bila su petorica hrvatskih rukometaša: Marin Šego, David Mandić, Igor Karačić, Luka Stepančić i Domagoj Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od njih petorice, dvojica su upala u najbolju ekipu. Karačić je najbolji srednji vanjski, a Duvnjak najkorisniji igrač prvenstva!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finalni susret između Hrvatske i Španjolske na rasporedu je u nedjelju u 16.30 sati uz prijenos na RTL televiziji, a u 15.30 pratite emisiju Vrijeme je za rukomet u kojoj će Marko Vargek utakmicu pratiti s legendarnim rukometašima Petrom Metličićem i Dragom Vukovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo