presudila mu riječka 'petarda' / Ivković više nije trener Lokomotive, trener kadeta vodi momčad do kraja sezone

Image

Uz odluku o smjeni, uprava Lokomotive zahvalila je Tomislavu Ivkoviću na svemu što je učinio za Lokomotivu podsjećajući da je pod njegovim vodstvom Lokomotiva je ostvarila najveći klupski uspjeh

11.5.2015.
10:10
VOYO logo

Izvršni Odbor nogometnog kluba Lokomotive je na sjednici Izvršnog odbora, održanoj nakon utakmice u Rijeci u kojoj je Lokomotiva poražena sa 5-0, odlučio raskinuti suradnje s dosadašnjim trenerom Tomislavom Ivkovićem.

"Izvršni odbor (predsjednik Tin Dolički, Jurica Čabraja, Božidar Šikić i Dennis Gudasić) imenovao je Marka Pinčića za trenera prve momčadi do kraja sezone. Marko Pinčić dosadašnji je trener kadetskog uzrasta NK Lokomotive s kojom je postigao odlične rezultate" stoji u kratkom priopćenju iz uprave NK Lokomotive u kojem se navodi da će novi trener biti predstavljen na press konferenciji u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz odluku o smjeni, uprava Lokomotive zahvalila je Tomislavu Ivkoviću na svemu što je učinio za Lokomotivu podsjećajući da je pod njegovim vodstvom Lokomotiva je ostvarila najveći klupski uspjeh jer je Tomislav Ivković vodio Lokomotivu do drugog mjesta na tablici u sezoni 2012./2013. kada je Lokomotiva također bila i finalist hrvatskog nogometnog Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike