GDJE NESTAO FAIR PLAY? / Ivković poput Mourinha napravio nepopularan potez

U emisiji RTL Liga gost Zoran Mamić i stručni komentator Joško Jeličić komentirali su nepopularan potez Tomislava Ivkovića koji je usred utakmice tražio od svog igrača da se očistiti od kartona.

29.9.2014.
8:54
VOYO logo

Tijekom utakmice s Osijekom trener Lokomotive Tomislav Ivković je od svog igrača Muse tražio da namjerno dobije žuti karton kako bi preskočio sljedeći susret protiv Dinama. Nakon dvoboja je objasnio da na tom boku ima Bručića i dodao kako on kao trener odgovara za svoje postupke.

Stručni komentator RTL Lige Joško Jeličić je prokomentirao ovaj potez riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni prvi ni zadnji trener koji se odlučio na ovakav potez. To je radio i Mourinho prije... mislim da se sada po novom pravilu, ako ga sudac prijavi, može slijediti kazna od nekoliko utakmica. Reći ću da studiozan trener to napravi u pripremi utakmice i igraču kaže u četiri oka kada i u kojem vrijeme to da napravi", rekao je Jeličić.

"Način na koji je izveden je trebao biti drugačiji, no svjedoci smo puno puta, ne samo Mourinha nego i drugih veliki trenera da tako nešto naprave. To je ipak trebalo biti unaprijed razrađeno i dogovoreno. Mi znamo nekad u našoj svlačionici, kada gledamo listu kartona i sljedećih utakmica, pa kalkuliraš što bi ti se moglo desiti, pa je ona utakmica bitnija, pa špekuliraš, odmaraš ili nekoga upozoriš da možda dobije žuti karton. To se dešava, to nije nešto što danas iznenađujuće", objasnio je trener Dinama Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo