Prekinuli negativan niz / Ivković: Mi smo momčad koja teško gubi utakmice

'Danas smo pokazali karakter i da smo momčad koja teško gubi utakmice, koja želi igrati jer je dobila strahovito tešku utakmicu na ovakvom terenu gdje igrači igraju agresivno i koncentrirano, a ovo su nam strašno velika tri boda', izjasnio se Ivković.

9.11.2013.
12:11
VOYO logo

Lokosi su se vratili na pobjedničke staze te rezultatom 2-0 svladali Zadar. Time su se poravnali s Rijekom na trećem mjestu, a Zadar je ostao sedmi.

Trener Lokomotive, Tomislav Ivković, čestitao je svojim igračima na borbenosti i dobroj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas smo pokazali karakter i da smo momčad koja teško gubi utakmice, koja želi igrati jer je dobila strahovito tešku utakmicu na ovakvom terenu gdje igrači igraju agresivno i koncentrirano, a ovo su nam strašno velika tri boda poslije dva poraza", izjasnio se Ivković.

"Imamo dva tjedna pauzu da se bolje posložimo i pripremimo za Rijeku koja je krasotica prvenstva", prokomentirao je trener Lokosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferdo Milin, trener Zadrana, također se zahvalio svojim igračima što su ostavili srce na terenu te čestitao Lokomotivi na pobjedi.

"Mi smo imali svoje šanse koje nismo iskoristili. Okrećemo se pauzi da se još malo dignemo i poslije imamo težak ritam - prvenstvo i kup", rekao je Milin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeću utakmicu gostuju u Koprivnici te se nada dobroj utakmici.

"Neću klonuti jer mi u gostima igramo bolje kad se zatvorimo, igramo na kontru te imamo problema s organizacijom", izjasnio se Milin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike