KONSTANTA KROZ OSAM GODINA / Ivica: Volio bih da me pamte kao svestranog skijaša!

Nakon što je osvojio četvrto olimpijsko srebro, treće uzastopno u kombinaciji na olimpijskim igrama, Ivica Kostelić je rekao: 'S obzirom kakva je bila sezona, ovo nam je velika nagrada'.

14.2.2014.
13:29
VOYO logo

Primivši čestitke na osvojenoj olimpijskoj medalji, Ivica Kostelić komentirao je svoj nastup u superkombinaciji.

"Gledajte, s obzirom kakva je bila sezona, ovo nam je velika nagrada. Imati takvu konstantu kroz osam godina, to je strašno. Mnogi su se promijenili na postolju, ja sam ostao", bio je prvi Ivičin komentar nakon utrke za državnu televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osvojiti srebro za redom u par navrata nije jednostavno. Nijedna obitelj nije osvojila ovoliko medalja. Bila sam nervozna, možda manje nego što je bio tata, ali i Ivica. U sličnoj sam poziciji bila pa razumijem te emocije i lakše mi se nositi s time", dodala je ponosna Janica, koja je Ivicu nestrpljivo čekala na cilju.

Image
Foto: AP Images

Četvrto srebro ukupno, treće uzastopno na olimpijskih igrama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas je bila velika šansa za zlato jer je spust bio jedan od najboljih u karijeri, no u jednom trenutku sam se pobojao da neću uzeti medalju. Baš sam rekao mami u cilju: 'Treće srebro zaredom, nevjerojatno'", dodao je najbolji hrvatski skijaš.

"Staza je popustila, vrijeme ne odgovara mojoj kvaliteti. Tata kaže da sam vozio u grču do zadnjeg međuvremena, vozio sam pametno, čini se da sam dobro izračunao. Tata je bio presretan. Plakao je i rekao da ako nije sada umro, da neće nikad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentar nastupa Natka Zrnčića Dima?

"Mislim da je šansu propustio u spustu, imamo je velikih problema. Ali.. morate dobro razmisliti  u kojem to individualnom sportu imate dvojicu u TOP 10 na olimpijskim igrama", poručio je naš trofejni olimpijac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrt na sezonu i nastup na sljedećim ZOI?

"Lijepo je kad s obitelji dijeliš i slatko i gorko cijelu sezonu, više gorko ovu godinu. Ovo je daleko najslađe. Teško da ću nastupati na sljedećim Olimpijskim igrama zbog svog zdravstvenog stanja. Ja bih se volio i dalje skijati, ali to je dosta teško", priznao je Ivica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I poruka za kraj...

"Volio bih da me pamte kao svestranog skijaša koji je uvijek imao vremena za svakoga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo